Hoe was de reveal party van het thema voor Wecandance?

Gepubliceerd op 10 maart 2020 door ELLE Events Foto’s: Ashley De Buck
Hoe was de reveal party van het thema voor Wecandance?

De ELLE x WCD party op 5 maart in Antwerpen lanceerde een vernieuwend concept: de disco bowling party! Kon je er niet bij zijn? Geen nood, we vertellen je er alles over!

Zeg het met glitters

Een feestje georganiseerd door ELLE en WECANDANCE, dat kan niet anders of er is meeslepende muziek, lekkere cocktails en een trendy publiek. Verwachtingen die helemaal werden ingelost!

Op de blinkende parketvloer van Antwerp Bowling konden de gasten scoren met hun smooth moves, nippend aan cocktail en meeswingend met de beste beats. Eten, dansen, drinken en plezier maken … meer is er niet nodig voor een geslaagde avond.

Maar wat is nu het thema van WECANDANCE 2020? Glitter Beach Camp! “Time to shine op onze 8e editie die in het teken staat van met muziek, eten en mode”, lieten de organisatoren van het festival weten. “In het tweede weekend van augustus slaan we onze tenten op langs de kust van Zeebrugge. Maak samen met ons een driedaagse trip naar ons Glitter Beach Camp, waar je heel veel spannende nieuwigheden mag verwachten!” Denk een vloedgolf van glitter, disco outfits en looks in heel veel verschillende stijlen.

Dit jaar zul je op het festival drie dagen lang meer dan 80 artiesten aan het werk zien op zes podia. Wedden dat niemand stil kan blijven bij hun muziek in allerlei stijlen, van hiphop, techno, house en disco tot minimal, allround, dessert house en live music.

We mochten al even van de bijzondere sfeer proeven die je te wachten staat tijdens de party in de Antwerp Bowling, die speciaal voor de gelegenheid helemaal volgens het thema was ingericht. En we konden ook de beroemde kaarsen uit de collectie Beach Club van Baobab ontdekken die de discosfeer een warm accent meegaven.

De Antwerp Bowling in de themakleuren van de ELLE x WCD party

Zodra je binnenkwam, werd je verwelkomd met een cadeautje van Cacharel: een grote testfles om je persoonlijkheid in de verf te zetten. Welke “Yes I am!” ben jij? We verdronken in de ogen van Shay Mitchell, het gezicht van het parfum.

Een “Yes I am”-moment met het nieuwe parfum van Cacharel

John Noseda, Bibi Seck en Azo stonden in voor de beats.

Bibi Seck aan draaitafels

En omdat bij een WECANDANCE-party ook vijfsterrenfood hoort, kon je de Chinese specialiteiten van traiteur Chifuri ontdekken, met een drankje naar keuze: een selectie cocktails op basis van wodka Grey Goose; Hierbas de las Dunas, de alcohol uit Ibiza (waaraan wat glitter werd toegevoegd!) en Babe, een nieuwe mousserende wijn in blik – handig! Om te kunnen dansen tot in de vroege uurtjes, zorgde Red Bull voor een energiecocktail, terwijl de Bobs van dienst hun dorst konden lessen met Perrier en Coca-Cola.

Maar geen goede sfeer zonder een legertje vrolijk lachende obers. Die service werd geleverd door het geweldige team van Team Work!

ELLE x WECANDANCE, dat was liefde op het eerste gezicht

Wie was er allemaal?

De Antwerpse scene ging all the way! Ze durfden heel origineel uit de hoek te komen met eclectische, trendy en soms heel verrassende outfits. Kijk vooral zelf!