5 redenen waarom single zijn zo leuk is

Geüpdatet op 12 augustus 2013 door Christin Ho
5 redenen waarom single zijn zo leuk is

[caption id="attachment_3336" align="aligncenter" width="539"]michael kors Michael Kors H/W 2011-2012[/caption]

Aan alle single ladies: Keep calm and find your Chuck Bass someday. Sla niet in paniek als je geen lief kan vinden en stop met treuren als je geen vriend hebt die lieve boodschappen op de koelkast achterlaat. Want het is ook leuk als je single bent. Lees de vijf geboden van het vrijgezellenbestaan.

1 Wees een sociaal madam
Genoeg vrije tijd om koffiebars af te schuimen en concerten bij te wonen. Verken andere uitgaansbuurten en flirt erop los. Je moet tenslotte geen verantwoording afleggen aan iemand.

2 Wees een koppigaard
Hoe ouder we worden, hoe meer vrienden zich gaan settelen. Maar jij als vrijgezel kan perfect egoïstisch zijn. Geen verplichte saaie familiefeestjes of zatte voetbalavonden met zijn makkers in jouw huis. Jij deelt je weekends zelf in. Zin om voor de zoveelste keer je bankkaart boven te halen tijdens  een uitbundige shoppingtrip? D.O.E.N, niemand die steen en been klaagt over hoeveel paar schoenen je hebt.

3 Wees toekomstgericht
Mister Right of Mister Right for the night? Ben jij een heldin tussen de lakens? Ga ervoor, pure seksfun voor één nacht kan heus geen kwaad. En wie weet, blijkt hij achteraf toch de man van je leven te zijn.

4 Wees carrièregericht
Is je collega zwanger? Een dikke proficiat aan jou, kus van de baas en een trapje hoger op de hiërarchische ladder. Terwijl je collega steeds op tijd naar de crèche moet, kan je baas altijd op jou rekenen.

5 En vooral: Wees jezelf
Na een vermoeiende dag op het werk spendeer je traditiegetrouw de ganse avond op de zetel met de drie mannen die je nooit in de steek zullen laten: Ben, Jerry en Ryan Gosling. Het kan en het mag!

Bron: Cosmopolitan Uk en Women's Health