Angèle en Chanel: een match made in heaven

Gepubliceerd op 6 februari 2020 door Lore Ginneberge
Angèle en Chanel: een match made in heaven© Chanel

Het blijft maar komen voor Angèle, ze rijgt de muzikale successen aan elkaar, speelt binnenkort haar eerste film en is één van Chanels nieuwste muzes.

Over een perfect match gesproken: de jonge Angèle schittert in haar eerste campagne voor de zonnebrillencollectie van Chanel. Niet echt een verrassing, want de Brusselse zangeres past als geen ander bij de stijl van het Franse modehuis, en eerder zat ze ook al front row te schitteren naast Kirsten Stewart en Lily-Rose Depp tijdens het Métiers d’Art-defilé.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PALEIS TWAALF DEMAIN🇧🇪 J’arrive ♥️ Photo de @alicemoitie pour @lofficielparis en @chanelofficial

Een bericht gedeeld door Angèle 🌹 (@angele_vl) op

Angèle is één van de vijf nieuwe muzes, naast klinkende namen als Pharrell Williams (al langer een Chanel-favoriet), Sébastien Tellier en actrices Isabelle Adjani en Margaret Qualley. De Brusselse wordt in beeld gebracht met een eigentijds ovalen montuur versierd met parels. Hier is 'ie dan:

chanel angèle
© Chanel

Alsof dat nog niet genoeg is, zet Angèle binnenkort ook haar eerste stappen als actrice. Ze zal te zien zijn in 'Annette' naast niemand minder dan Adam Driver en Marion Cotillard. Zo jong...zo blond...en zo getalenteerd!