Bon appetit: Dit is je ideale gerecht volgens je horoscoop

Geüpdatet op 6 februari 2020 door Maxine Detaellenaere
Bon appetit: Dit is je ideale gerecht volgens je horoscoop

Benieuwd wat je ideale gerecht is? We namen onze wichelroedes en glazen bol erbij en ontdekten je perfecte maaltijd volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart - 20 april)

Je bent dynamisch, zelfverzekerd, positief en sportief, maar je kan ook nogal ongeduldig zijn. Kies voor simpele en eenvoudig op te eten gerechten. Soms heb je de neiging om meer te eten dan goed voor je is.

Ideale gerecht: frietjes van de frituur.

Stier (21 april - 21 mei)

Stier, je bent dé levensgenieter van de dierenriem. Je bent dol op lekker eten met een goed glas wijn erbij. En wat past er beter bij een glas wijn dan een smakelijk stukje wild?

Ideale gerecht: coq au vin

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Tweelingen, je eet wanneer je wil zonder je zorgen te maken over calorieën. Je bent vooral op zoek naar comfort food waarmee je je heerlijk kan ontspannen.

Ideale gerecht: een smeuïge moelleux

Kreeft (21 juni - 23 juli)

Als Kreeft ben je emotioneel en geduldig. Je neemt graag je tijd om samen met je vrienden en familie uitgebreid te dineren. Maar eten delen, dat doet een kreeft liever niet!

Ideale gerecht: spaghetti bolognese

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Leeuw, je hebt een warme persoonlijkheid en je geniet volop van het leven. Je houdt van luxe, ook op culinair gebied. Ook heb je liever één grote maaltijd dan verschillende kleine hapjes doorheen de dag.

Ideale gerecht: kreeft en champagne

Maagd (24 augustus - 23 september)

Voor jou geen vettig pak friet, Maagd. Je staat bekend om je gezonde levensstijl. Bovendien ben je nogal perfectionistisch en dol op Instagrammable gerechten.

Ideale gerecht: een poké bowl

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Weegschaal, je bent een op en top bourgondiër, die graag gastronomisch eet. Wel heb je nood aan een gezond evenwicht tussen voeding, werk, ontspanning en relaties.

Ideale gerecht: een uitgebreide kaasplank

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Je staat bekend om je pittige karakter, en dat geldt ook voor je smaakpalet. Omdat je erg gepassioneerd bent, durf je wel eens te veel te eten, maar dan enkel een maaltijd die je overheerlijk vindt.

Ideale gerecht: chili con carne

Boogschutter (23 november - 22 december)

Boogschutter, jij geniet vooral van het sociale aspect van tafelen, je eet en deelt graag met vrienden. Bovendien hou je van afwisseling en reizen, wat verklaart waarom je zo dol bent op exotische smaken.

Ideale gerecht: tapas uit alle windstreken

Steenbok (23 december - 20 januari)

Mensen met dit astrologische teken zijn gedisciplineerd en eten het liefst gewoon thuis. Een restaurantbezoekje staat dan ook niet hoog op je verlanglijstje, Steenbok. Qua eten kies je steeds voor een betrouwbare en gezonde optie.

Ideale gerecht: een caesar salad

Waterman (21 januari- 18 februari)

Waterman, je bent ongelofelijk nieuwsgierig en ontdekt graag nieuwe gerechten. Je zit vol fantasie en houdt van atypische, exotische gerechten.

Ideale gerecht: Thaise curry

Vissen (19 februari - 20 maart)

Of het nu zoet of hartig is, jij kan de hele dag door knabbelen zonder te stoppen, Vissen. Een lekker stuk taart zal je dan ook niet snel afslaan, of het nu om te delen is of om in je eentje op te smullen.

Ideale gerecht: zelfgemaakte cheesecake

Bron: deliveroo.be