Hier shop je customized babycadeau’s

Geüpdatet op 29 november 2019 door Isabelle
Hier shop je customized babycadeau’s

Je houdt veel vreemde zaken over aan een bevalling, en één van de meest onverwachte daarvan is de drang om vanalles te gaan personaliseren. Jonge mama’s zijn het er immers over eens: een schattige pyjama is één ding, een schattige pyjama met de naam van je kind op is een next level ding! Steeds meer labels spelen ook in op die gekke drang en bieden prachtige items die je naar hartenlust kan customizen. Zoek niet langer naar dat perfecte geboortecadeau, je vindt het hier:

Maison Labiche

Maison Labiche maakte van gevatte grafische eyecatchers haar handelsmerk en bestaat voornamelijk uit sobere designs die je zelf helemaal naar wens kan “taggen”. Wij zijn dol op de klassieke, witte hemden met een schreeuwerige twist op de borst, maar ook voor baby’s heeft het huis wat te bieden: je kan er zelf je eigen body, pyjama of marinière “schrijven”. Of het nu de naam van het kindje, een geboortedatum of een leuke oneliner is: alles kan, alles mag! Je kan voor het borduursel kiezen uit verschillende kleuren en ook de prijzen zijn schappelijk –reken €50 voor een body, €65 voor een pyjama en €80 voor gestreept truitje. Onze voorkeur gaat uit naar de slaappakjes uit 100% gewatteerd katoen.

gepersonaliseerde_baby_cadeau_babyspullen_customized_kerstcadeau_

Kisany

“Designed in Belgium, handmade with dignity in Africa.” Kisany is een Belgisch label dat gespecialiseerd is in geborduurd huislinnen. Hoewel de materialen en designs van eigen bodem komen, doet het voor al het handwerk beroep op een organisatie die vrouwen in Goma en Kigali onder eerlijke werkomstandigheden aan het werk zet. Op die manier creëren ze werkgelegenheid en helpen ze een eeuwenoude ambacht te vrijwaren. Je kan er terecht voor personaliseerbare toilettassen en linnenzakken voor je allerkleinste. Eenvoudig, artisanaal, bloedmooi én sociaal verantwoord!

gepersonaliseerde_baby_cadeau_babyspullen_customized_kerstcadeau_

(Psst: ontdek hier meer duurzame decolabels voor je interieur.)

Les Enfantines 

Les Enfantines werd in 2013 opgericht door een nakomelinge van niemand minder dan Jeanne Lanvin. Ze inspireert zich voor haar designs op de koffers vol kleren die haar familie door de jaren heen verzamelde, verwacht je dus aan héél erg mooie mode op kindermaat. Verder combineert ze vintage silhouetten met vrolijke hedendaagse prints, we like. De looks zijn niet voor niets, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. In de categorie “te personaliseren”: doeken, slabbetjes, slaapzakken (in extreem zacht linnen en katoen) en… compleet overbodige doch extreem begerenswaardige porseileinen bordjes en bekers. Die laatsten zijn met goudverf beschilderd en dragen naast de naam van je baby ook een leuk dierenlogo –je kan kiezen tussen een konijn, een hertje of een vlinder.

gepersonaliseerde_baby_cadeau_babyspullen_customized_kerstcadeau_

(Meer hippe winterse kindermode, this way...)

Mary Cool 

Badjas, dekbedovertrek, pyjama, tas, gymzak, knuffel, pennenzak en zelfs fluojasje: achter Mary Cool schuilt een jonge mama met een zwak voor personaliseren en de wil om zoveel mogelijk kindergarderobes van een geborduurd en customized tintje te voorzien. Een naam, leuke tekst, tekening of logo: je kan kiezen uit wat de website aanbiedt, of zelfs een ontwerp aanleveren. Onze favoriet: de vintage ogende sporttas (€52)! Je kind zal niet beseffen hoe retro cool het erbij loopt, maar andere mama’s aan de schoolpoort des te meer…

gepersonaliseerde_baby_cadeau_babyspullen_customized_kerstcadeau_

JBC

Mooi verhaal bij JBC, dat onder de naam Studio Unique gepersonaliseerde kleren voor de hele familie maakt. Je kan denim, Christmas sweaters en klassieke streepjespyjama’s laten borduren met de naam van je mini-me. Leuk detail: het borduren gebeurt in een beschutte werkplaats in België, JBC werkt daarvoor samen met Bewel. Daar stopt het echter niet bij: er zijn ook mutsen, sweaters en pyjama’s voor grotere kinderen en volwassenen, kwestie van de hele familie in een bijpassend jasje te steken.

gepersonaliseerde_baby_cadeau_babyspullen_customized_kerstcadeau_

In blijde verwachting van je eerste kindje? Dan kan het shoppen nogal overweldigend worden! We gunnen je één uitschuiver in de vorm van een customized item, maar verder kan je eigenlijk perfect overleven met deze lijst van 30 benodigdheden voor je eerste baby, meer hoef je niet te kopen...