Wat trek ik aan op de ELLE Party 2019?

Gepubliceerd op 28 november 2019 door ELLE Events
Wat trek ik aan op de ELLE Party 2019?

Het is bijna zover: op 12 december is het ELLE Party time! Tijd na te denken over je outfit.

Om het jaar in stijl af te sluiten, nodigt het hele team van ELLE Belgium je uit op z’n bekende jaarlijkse event. Deze keer swingen we de pannen van het dak in een crazy disco-chique ambiance, en wel in een heel prestigieuze setting: de Mirano, die onlangs volledig opgeknapt werd. Thema van de editie 2019? Studio 54, de legendarische nachtclub waar de New Yorkse incrowd tot in de jaren tachtig uit de bol ging. Het was in deze voormalige discotheek op Broadway, de place to be voor de ondergroundscene, dat de grootste sterren van die tijd - van Bianca Jagger tot Michael Jackson, Karl Lagerfeld en Diana Ross - tot in de vroege uurtjes de bloempjes buiten zetten.

Inspiratiebron? De disco-chic-look van de jaren 80 gespot op de modeshow van Tommy Hilfiger x Zendaya.

Het zal je dus niet verbazen dat we qua dresscode voor de ELLE Party de lat hoog leggen. Het mag met andere woorden knallen! Een jurk met glitters, oorbellen van strass, metallic effecten, glanzende stoffen, pailletten … alles kan, zolang het maar schittert. En waarom niet meteen voluit gaan voor poppy kleuren? Fuchsia, paars of turquoise stelen de show dit jaar!

Shine bright like a diamond

Een glinsterende wrap dress of een glitterbroek met olifantenpijpen, een asymmetrische top met pailletten, plateauschoenen .... Onze selectie kleding in disco-chique stijl voor alle budgetten. Er is maar één devies: shine, baby, shine!

 

Wil je samen met ons een onvergetelijke avond beleven? Schrijf je nu door hier te klikken.

Gratis toegang vanaf 23 uur (vooraf registreren verplicht).

** De directie behoudt zich het recht voor toegang te weigeren.