Welkom thuis bij Maison Jackie

Gepubliceerd op 25 november 2019 door ELLE Partner
Welkom thuis bij Maison Jackie

Motiveren, connecteren en inspireren: met Maison Jackie opent creatief ondernemer Ellen Wauters een originele ontmoetingsplek. Welkom in het now age-universum van Jackie Bohème.

Bewust leven in het hier en nu en ondernemen vanuit het buikgevoel. De basisregels van de now age-filosofie zijn moderne nomade Ellen Wauters op het lijf geschreven. Na een burn-out in 2017 besloot ze de dingen radicaal anders aan te pakken en vond ze een nieuw levensdoel als intuïtief ondernemer. Vanuit haar eigen behoefte aan sereniteit, authenticiteit en geborgenheid ontwikkelde ze met Jackie Bohème een empowerment community voor en door gelijkgestemde vrouwen.

1/

Vrouwelijke vibe

Toen Ellen vorig jaar heel toevallig op een voormalig klooster in de Antwerpse gemeente Niel botste, kreeg het idee van Maison Jackie opeens vorm. Het authentieke herenhuis waar de zusters van Niel hun laatste dagen doorbrachten, stond al zes jaar leeg, maar de vrouwelijke spirit was nog voelbaar aanwezig. Alsof het was voorbestemd, vond Ellen hier de gedroomde locatie om een unieke belevingsplek te creëren voor ondernemende vrouwen, met ruimte voor exclusieve events, vernissages, private sales, gatherings, breakfast talks …

2/

Uitgepuurde luxe meets duurzaam design

Voor het ambitieuze renovatieproject nam Ellen uitsluitend vrouwelijke ondernemers onder de arm, een bewuste keuze die voortvloeide uit de female empowerment-gedachte van Jackie Bohème. Het historische pand werd zorgvuldig gerenoveerd met respect voor het authentieke karakter en straalt een en al warme huiselijkheid uit.

Het Instagenieke interieur is een toonbeeld van uitgepuurde luxe en duurzaam design. Voor de inrichting werkte Ellen Wauters samen met de Noorse designduo Ask og Eng, interieurvormgever Esther De Vos en Studio Sober. Textielontwerpster Nathalie Van Der Massen selecteerde het zachte textiel van de gordijnen en onder andere de minimalistische design items van Muller Van Severen lopen als een rode draad doorheen de verschillende ruimtes.

Enter Maison Jackie voor een exclusief tuinfeest of private event. De luchtige loungeruimte op de benedenverdieping geeft rechtstreeks toegang tot de tuin en beschikt over een volledig ingerichte keuken en een extra lange tafel. Op de eerste de eerste en tweede verdieping vind je een luxueus suite-appartement met twee terrassen en een Japanse theehoek.

3/

Moodservice op maat

Vanuit haar passie voor architectuur en design en haar jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar ontwikkelt Ellen Wauters innovatieve real estate concepten die inspelen op de tijdsgeest. De luxueuze suites van L'Appartement Jackie en Maison Jackie zijn een secret escape om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Dompel je een weekend lang onder in het universum van Jackie Bohème en geniet van een gepersonaliseerd feelgood-programma. Zo bestel je hier geen roomservice, maar moodservice. It's al in the details.

Met de innovatieve real estate projecten van L'Appartement Jackie en Maison Jackie ontwikkelde Ellen Wauters een vernieuwende totaalbeleving voor now age-vrouwen. Daarnaast wil ze haar lifestyleconcept nog verder uitbouwen met creatieve zijprojecten. Vanaf midden december lanceert ze haar eerste capsulecollectie met textielontwerpster Nathalie Van Der Massen. Te ontdekken in de showroom van Maison Jackie, op de eerste verdieping.

Het appartement of de suite in Maison kan je boeken via booking@jackieboheme.be
Startprijzen: L'appartement Jackie vanaf 135 euro/nacht en het suite appartement Maison Jackie vanaf 450 euro/weekend

Maison Jackie; Dorpsstraat 36, 2845 Niel

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Jackie Bohème.
www.jackieboheme.be