Kom en vier met ons mee op de ELLE Party 2019 @Mirano Brussels

Geüpdatet op 4 december 2019 door ELLE Events
Kom en vier met ons mee op de ELLE Party 2019 @Mirano Brussels

Om het jaar in schoonheid af te sluiten verwacht het ELLE-team jullie op 12 december voor een uitzonderlijke avond op een bijzondere plek in Brussel. Be there or be square!

Naar goede gewoonte wordt de ELLE Party vast weer een van de meest glamoureuze feestjes van het eindejaar.

Het thema van de editie 2019 is de legendarische Studio 54, de discotheek op Broadway waar tot in de jaren tachtig de crème de la crème van New York ging swingen. De wereldberoemde club was het epicentrum van de underground scene en de grootste wereldsterren waren er kind aan huis, van Bianca Jagger tot Michael Jackson, Karl Lagerfeld en Diana Ross. Om er maar een paar te noemen.

Om de concurrentie met de legendarische Studio 54 waardig aan te gaan, vindt de ELLE Party plaats op een andere trendy plek: de Mirano, de Brusselse nachtclub die werd opgeknapt en onlangs weer zijn deuren opende. In deze tempel van het Brusselse nachtleven gaan we op 12 december met z’n allen uit de bol. Dress code: disco-chic, met smoking en avondkledij, catering van het hoogste niveau … Net als de meest fantastische feestjes in onze geschiedenis belooft ook deze ELLE Party weer een onvergetelijke én stijlvolle avond te worden. De place to be voor iedereen die ertoe doet in de wereld van mode, kunst, creativiteit of journalistiek en die graag in een bijzondere omgeving mee wil vieren met een internationale speler in de magazinewereld.

Wil je samen met ons een memorabele avond beleven? Schrijf je meteen in via deze link.
Gratis toegang vanaf 23 u (vooraf inschrijven verplicht).

** De directie behoudt zich het recht van toegang voor.