Rejina Pyo x & Other Stories: de collab waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had

Gepubliceerd op 15 april 2021 door Lore Ginneberge
Rejina Pyo x & Other Stories: de collab waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had& Other Stories

Dat & Other Stories het geheim kent van een succesvolle collab, is bij deze maar weer eens bewezen...

De lente wordt een pak mooier dankzij de laatste nieuwe samenwerking die & Other Stories aangaat met - alweer - een vooraanstaande, trending designer. Ditmaal is het de beurt aan Rejina Pyo, de uit Zuid-Korea afkomstige rising star van de Londense fashion scene. De collectie is geïnspireerd op de kracht en creativiteit van drukbezette vrouwen en bestaat uit vlotte, draagbare en vooral tijdloze kwaliteitsstukken. De elegante ensembles van de ontwerpster zijn gemaakt in een combinatie van premium zijde en duurzame materialen als biokatoen en wol dat het Responsible Wool Standard-label draagt.

Rejina Pyo over de collectie:

“Voor de co-lab wilde ik een toegankelijke en polyvalente collectie creëren met de focus op duurzame kwaliteitsmaterialen afkomstig van duurzame bronnen. Bij het ontwerpen hield ik steeds de drukbezette vrouw voor ogen die van 's ochtends tot 's avonds een evenwicht probeert te vinden tussen privé- en professioneel leven. Voor haar selecteerde ik een aantal designs geïnspireerd op de signatuurstukken van de Rejina Pyo-collecties."

Rejina Pyo
Rejina Pyo aan het werk

"Voor de campagne deed ik een beroep op vrouwen die me inspireren zoals Lotta Klemmings, Zwedens enige vrouwelijke oesterduiker, Brittany Asch, een ongelooflijke floriste in LA, en Poppy Okotcha, een Britse kweker en tuinbouwer. Deze vrouwen belichamen voor mij de kracht, passie en verbondenheid met de natuur die ik ook in mijn collecties gebruik,” aldus de ontwerpster.

Onze favoriete stukken

De volledige collectie met & Other Stories vindt zijn inspiratie in de natuur. Denk zijden midi-jurken, ruches, pofmouwtjes en zachte vormen in een modern kleurenpalet.

Groen zijden topje, €89

Shop hier

rejina Pyo
Zwarte organza jurk, €199

Shop hier

Grijze wollen blazer
Grijze wollen blazer, €149

Shop hier

zijden halterjurk, €179

Shop hier

LEES OOK: deze lentetrends wil je nu in je kast