ELLE RUN 2019: hoe was het loopevenement van ELLE België? 

Geüpdatet op 21 oktober 2019 door ELLE Events
ELLE RUN 2019: hoe was het loopevenement van ELLE België? 

Op 13 oktober nodigde het ELLE Team je uit in de David Lloyd-club in Ukkel voor de allereerste editie van de ELLE RUN! Een sportief en feestelijk event dat enkele honderden hardlopers en -loopsters samenbracht voor een dagje vol opwinding.

De zon en de lachende gezichten waren de magische ingrediënten om van ELLE RUN 2019 een succes te maken. Onder een stralende zon en temperaturen van ongeveer 25 graden vertrokken de 450 sportievelingen vanuit de David Lloyd-club door het groene Zoniënwoud voor een parcours van 5 of 10 kilometer.

Voor de gelegenheid werd in het sportcomplex een dorp opgetrokken om onze deelne(e)me(st)ers van harte welkom te heten. Iedereen die zich had ingeschreven, kreeg een goodie bag mee naar huis met verschillende verrassingen, een fles gearomatiseerd water Chaudfontaine Sensation en een ontdekkingspas voor één dag in de luxesportclub David Lloyd.

Honest en Aquarius zorgden voor verfrissende drankjes, zowel in het dorp als langs het parcours. Hadden de deelnemers voor of na de loopwedstrijd een hongertje, dan konden ze genieten van porties heerlijke muesli van Quaker's.

Etam was ook van de partij om z’n nieuwe sportkledingcollectie te presenteren en een cadeaubon van 100 euro aan te bieden. De ELLE Runners konden ook waardevol advies krijgen op de stands van AG Insurance, Trakks en Puilaetco Dewaay.

Uitgeput na de race? Land Rover bracht de dappere sporters weer veilig naar hun auto. Een topservice!

Wil je het evenement herbeleven alsof je er zelf bij was? Bekijk hier onze video en foto's:

 

 

Bedankt aan onze gulle sponsors voor hun bijdrage aan het succes van dit evenement!