Drie coole najaarscollabs die je niet mag missen

Geüpdatet op 11 oktober 2019 door Maxine Detaellenaere
Drie coole najaarscollabs die je niet mag missen

Heb je dringend nood aan vestimentaire vernieuwing? Aan shopping-inspiratie geen gebrek met deze überleuke samenwerkingen.

1/ Wrangler x Opening Ceremony

Opening Ceremony nam enkele klassiekers uit het archief van denimicoon Wrangler onder handen met de 'Value'-collectie als resultaat. De focus van deze samenwerking ligt op items uit de jaren tachtig en negentig, dus je kan je verwachten aan geruite shirts, t-shirts met opvallende prints en retro colour-blocking. Ook jeansjasjes, salopettes en on trend cargobroeken maken deel uit van de capsulelijn.

De collectie is nu verkrijgbaar in de winkels van Opening Ceremony en online. Meer info vind je op openingceremony.com.

2/ Herschel x Basquiat

De kunstzinnigen zullen deze collab vast wel kunnen smaken. Herschel liet zich namelijk inspireren door Amerikaans grafitti-artiest Jean-Michel Basquiat en gaf deze herfst tal van rugzakken, beanies, fanny packs een make-over. De collectie bevat ook t-shirts, sweaters en (regen)vesten in kaki, wit en zachtroze.

De collectie is nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online. Meer info vind je op herschel.eu.

 

3/ Monki x Selam Fessahaye

Deze maand brengt Scandinavisch kledinglabel Monki samen met de Zweeds-Eritrese styliste en ontwerpster Selam Fessahaye een capsulecollectie uit. Centraal in de samenwerking staan inclusiviteit en empowerment. De collab bestaat uit badass streetwear en speelse outfits voor de eindejaarsperiode, met als rode draad de oversized pasvorm, typerend voor Monki en Selam. Naast kledij zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar.

De collectie is vanaf 15 oktober verkrijgbaar in de geselecteerde winkels en online. Meer info vind je op monki.be.