Dit zijn de coolste modecollabs van deze zomer

Geüpdatet op 27 augustus 2019 door Maxine Detaellenaere
Dit zijn de coolste modecollabs van deze zomer

Heel wat merken verwennen ons deze zomer met de allerleukste samenwerkingen. Dit zijn onze vijf favoriete collabs du moment:

Saint Laurent x Havaianas

Het Braziliaanse merk van strandslippers slaat de handen in elkaar met het beroemde Franse label Saint Laurent en creëerde een zwart-wit gestreepte zebrasandaal. We kunnen dan ook geen genoeg krijgen van dierenprints. Dit tijdloze model is exclusief verkrijgbaar bij Saint Laurent Rive Droite of op de webshop.

Pssst... ze bestaan ook voor mannen!

collab, levi, hello kitty, weekday, fila, havaianas

Flipflops, Saint Laurent x Havaianas, € 45

Koop mij

Thea Jewelry x Septem Paris

Deze zomer bundelen deze twee merken hun krachten om een juweel te vervaardigen dat op hen lijkt: een fijne armband die een sterke boodschap draagt. Thea Jewelry is een internationaal gerenommeerd merk. Hun credo? Celebrate life more! Septem Paris heeft een even inspirerende identiteit, want diet merkt heeft de ambitie om vrouwen de kracht te geven om hun leven in eigen handen te nemen. De armband 'My way' is een uitnodiging om de vrijheid te vieren om het pad te kiezen dat we zelf willen volgen, in al zijn eigenheid en onverwachte gebeurtenissen. Kortom, jij beslist!

collab, levi, hello kitty, weekday, fila, thea jewelry

Bracelet "my way", Thea x Septem, € 150

Koop mij

Levi’s x Hello Kitty

Hoe leuk is deze samenwerking! Dit is wat er gebeurt wanneer twee culturele iconen samenkomen om een nieuwe collectie te bedenken. Het wereldberoemde Japanse figuurtje geeft een kawaii-toets aan de Amerikaanse denimgigant, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de streetwear esthetiek. De lijn - enkel voor vrouwen en meisjes - bestaat uit salopettes, t-shirts, tops, hoodies, jeans en accessoires. Een gigantische keuze waaruit je zowel opvallende als meer klassieke stukken kan kiezen. De collectie is nu verkrijgbaar op levi.com en sanrio.com.

FILA X Weekday

Fila en Weekday hebben besloten om een collab van 25 streetwear items te lanceren. Het Italiaanse merk heeft het Zweedse label uitgenodigd om enkele stukken uit haar archieven uit te brengen en ze met andere kleuren te stylen. De key pieces van de collectie zijn de Fila Sneakers 95, een van de meest begeerde schoenen uit de late jaren 90, en de Disruptor sandalen. Koraal, grijs en beige zijn de belangrijkste kleuren die voor deze collectie worden gebruikt, maar neongroen geeft de kleren een upgrade en een vleugje originaliteit. De collab heeft ook enkele kledingstukken voor mannen in de collectie.

THE KOOPLES X NBA

De The Kooples x NBA capsulecollectie is beschikbaar vanaf 31 juli en bevat een selectie op sportkleding geïnspireerde herenkleding. Qua kleuren houden ze het neutraal: zwart, wit en grijs. De Kooples selecteerde verschillende National Basketball Association-teams zoals Boston Celtics, Chicago Bulls en Los Angeles Lakers, en lieten zich inspireren door hun grafische codes om een unieke en exclusieve collectie te creëren, die vervaardigd is uit katoen en neopreen, voor een urban toets. De collab bevat ook een limited edition boodschappentas, een briljant idee om plastic zakken te vermijden.