Dit was ELLE Summer Night 2019

Geüpdatet op 30 augustus 2019 door ELLE Events Foto’s: Wild Shot Production & Elodie Gerard
Dit was ELLE Summer Night 2019

8 augustus laatstleden konden sommigen van jullie deelnemen aan het meest chique, glamoureuze en trendy fashionevent van deze zomer: de Elle Style Summer Night.

ELLE Belgium heeft nog maar eens Knokke Out Zoute in vuur en vlam gezet door er hét zomer-event te organiseren.

Onze gasten konden er rondkuieren, nippend aan bijzondere cocktails op basis van Hendrick’s Gin of aan een perfecte mix van frisdrank en alcohol van topkwaliteit, aangeboden door Coca-Cola Signature. Intussen konden ze ook genieten van een activiteit met bloemen door Jimmy Choo en de tassen van Lilu, made in Belgium, bewonderen.

Ook Knokke Boat was aanwezig op deze bijzondere avond om z’n verschillende activiteiten op zee voor te stellen. Ideaal om avonturen te beleven tijdens je vakantie aan de Belgische kust.

Rond 20.30 uur presenteerden de merken Jeff, Boggi Milano & The Ocean Jewels een stijlvolle modeshow. Onze fantastische modellen droegen make-up van Nyx Cosmetics, een kapsel van Zoute Avenue en accessoires van Ice-Watch.

Na de show volgde een heerlijk diner, waarbij champagne van Taittinger en wijnen van Vasco en Bristol Food & Wine rijkelijk vloeiden. De prachtige kaarsen van Baobab zorgden voor stemmige verlichting. Als afsluiter swingden onze gasten de pannen van het dak tot in de kleine uurtjes!

Vind hier alle foto's van dit evenement:

 

Vind hier de aftermovie: