Shrijf je nu in voor de eerste editie van ELLE RUN 2019

Gepubliceerd op 10 oktober 2019 door ELLE Events
Shrijf je nu in voor de eerste editie van ELLE RUN 2019

DOE MEE MET DE EERSTE ELLE RUN 2019.
Trek je loopschoenen aan en schrijf je in voor de allereerste editie van de ELLE Run: het evenement dat je zin geeft om te lopen, te bewegen, ervoor te gaan!

Inschrijven ELLE RUN 2019

Komaan, je kan het, je komt er wel. Het enige wat je nog nodig hebt, is wat extra motivatie en enkele tips om ervoor te gaan. En daar helpen we je graag bij!
Loop je al? Kom ons tonen hoe je het klaarspeelt en inspireer ons! Loop op kop van het peloton op jouw eigen ritme, omringd door andere meisjes en vrouwen die net als jij de loopmicrobe te pakken hebben.

3, 2, 1… Start!

Afspraak op zondag 13 oktober vanaf 13u30 voor een onvergetelijke ervaring. De wedstrijd start om 15u, zodat je ten volle kunt genieten van de omgeving en de healthy en happy sfeer.

Op het programma
Een wedstrijd van
5 of 10 km in het hart van het Zoniënwoud en geschenken bij de vleet, waaronder een ELLE Run t-shirt, een David Lloyd ontdekkingspas voor één dag, een hesje, een goodiebag boordevol verrassingen en toegang tot het sponsordorp.

PRAKTISCHE INFO

Voor wie?

Voor iedereen! Het enige wat telt, is dat je er zin in hebt en het beste van jezelf geeft, zonder over je grenzen te gaan natuurlijk. Je zal jezelf verbazen!

Inschrijven

Inschrijven ELLE RUN 2019

€ 19 / persoon

Waar?
Afspraak bij David Lloyd
41, Drève de Lorraine 1180 Ukkel

Bruno Nascimento on Unsplash

Programma

  • Het dorp opent om 13u30
  • De wedstrijd start om 15u
  • Einde om 18u

 Contact

Ondine Scohier
osc@editionventures.be

Belangrijk

  • Als deelnemer beschik je over een goede fysieke conditie en kan je een loopwedstrijd aan. Aarzel niet om je huisarts om raad te vragen wanneer je twijfelt.
  • Er is geen enkele terugbetaling in geval van afwezigheid of annulatie.
  • Je gaat ermee akkoord dat we foto’s van het evenement, waarop jij kan voorkomen, verspreiden in het kader van ons communicatieplan en zonder mogelijkheid tot verdere vervolging.