Beach please: On trend swimwear voor elk figuur

Geüpdatet op 25 juni 2019 door Maxine Detaellenaere
Beach please: On trend swimwear voor elk figuur

Nu de temperaturen uit de pan swingen, dromen we van verfrissende zwembaden, verkoelende oases of een diepblauwe oceaan die erom smeekt om een duik in te maken. En daar hoort natuurlijk bikini of badpak bij de je prachtfiguur helemaal tot haar recht laat komen. Met deze tips vind je het perfecte exemplaar die je troeven extra in de verf zet.

#1 Bescheiden borsten

Heb je een kleinere cupmaat, dan kan je naar hartelust experimenteren met heel wat 'specialere' topjes en badpakken, denk maar  aan bandeautops, monokini's of hooguitgesneden exemplaren. Wil je optisch wat meer curves creëren? Zet dan maar bovenstukjes met opvallende versieringen of rushes op je shopping list. Bovendien kan een crop-top of de klassieke triangelbikini met een lichte padding je net dat beetje meer oomph geven.

Pint Embed Link

 

#2 Volle boezem

Ben je gezegend met voluptueuze vormen, zijn bikini's met fijne lintjes niet aan te raden, want die kunnen al snel in je huid snijden met pijnlijke schouders of nek tot gevolg. Let er dus op dat je kiest voor een exemplaar met bandjes die breed genoeg zijn of kruisen op je rug. Ook bikinitopjes met beugels zorgen voor extra ondersteuning. Daarnaast staat een badpak je prachtig en het maakt dat je lichaam mooi in proportie is.

Pint Embed Link

#3 Brede schouders

Het juiste badpak voor jou hangt vaak samen met het creëren van balans wat betreft je figuur. Zijn je schouders bijvoorbeeld breder dan je heupen dan kan je dat corrigeren door de focus op het onderste deel van je lichaam te brengen. Op die manier krijg je meer een zandloperfiguur. Dat doe je door je bovenstukken neutraal te houden en net volop voor kleur te kiezen bij je bikinibroekje. Of, voor wie wel houdt van een sexy look, door net te opteren voor badpakken of bikini's met een diepe V-lijn, zodat het oog naar beneden wordt getrokken.

Pint Embed Link

#4 Plattere billen

Wil je je kont iets meer Kardashian-allures geven? Kies dan voor bikinibroekjes in felle kleurtjes of opvallende prints. Ook creëren optisch meer volume. Opteer ook eerder voor een meer uitgesneden broekje in plaats van je derrière te bedekken met een rio-slip of een broekje met een hoge taille.

Pint Embed Link

#5 Grotere billen

Ben je blessed met een big booty, dan kan een string bikini of hooguitgesneden broekje minder aangenaam voelen. Laat dan brazilian-modelletjes eerder links liggen en kies voor een comfortabele rio-slip. Je kan ook opteren voor voor broekjes in effen, neutrale of donkere kleuren in combinatie met meer eye-catching bovenstukjes.

Pint Embed Link

#6 Love handles

Wil je je love handles liever aan het oog onttrekken, dan kan je dat eenvoudig oplossen met een hogetailleslip. Hou wel in de gaten dat je broekje tot boven je navel komt, zo vermijd je een onflatterend muffin-top effect.

Pint Embed Link

#7 Kort bovenlijf

De truc om een korte romp langer te laten lijken is door lengte toe te voegen en je boezem te liften. Broekjes met een lage taille creëren meer lengte en opvallende lintjes, of haltermodellen benadrukken je schouders en hals. Op deze manier kan je je kortere bovenlijf optisch verlengen.

Pint Embed Link

#8 Kortere benen

Droom je van ellenlange stelten maar ben je helaas niet gezegend met de benen van Taylor Hill & co? Dan zijn hoog uitgesneden bikinibroekjes of badpakken je partner in crime (en lekker nineties, win-win!). Ben je bovendien trots op je junk in the trunk? Ga dan resoluut voor een mooie string.

Pint Embed Link

Shopping: