Komono ontwerpt en veilt zonnebrillencollectie met de Antwerpse modeacademie

Gepubliceerd op 30 juni 2020 door ELLE België
Komono ontwerpt en veilt zonnebrillencollectie met de Antwerpse modeacademieMontuur van masterstudent Florentina Leitner

Op 1 juli houdt KOMONO een exclusieve veiling via Instagram van 3 monturen in samenwerking met de Royal Academy of Fine Arts Antwerpen.

Er zullen drie paren beschikbaar worden gesteld: KOMONO x Florentina Leitner Grey Lime, KOMONO x Annemarie Saric Solid Black en KOMONO x Karolina Widecka Purple Smoke. De veiling wordt gehouden via de Instagram-account van KOMONO & zal gedurende 24 uur geopend zijn. Al het ingezamelde geld van de 3 paren wordt integraal gedoneerd aan de vereniging SURVIVED AND PUNISHED, een organisatie die zich inzet voor overlevenden van huiselijk en seksueel geweld.

Na een succesvolle eerste editie, werkt KOMONO nu voor de tweede keer samen met masterstudenten van de Antwerp Fashion Department voor het creëren van een capsule-collectie zonnebrillen, gelinkt aan het persoonlijk werk van de studenten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOMONO (@komono) op

Na afloop van de veiling, zullen de stijlen ook verkrijgbaar zijn via komono.com, KOMONO flagship stores en geselecteerde retailers.

(Stagiaire Louise Proot)