TWEEDE EDITIE VAN DE ELLE GOLF CUP 2019 by LOUIS WIDMER: SFEERVERSLAG

Geüpdatet op 30 juli 2019 door ELLE België
TWEEDE EDITIE VAN DE ELLE GOLF CUP 2019 by LOUIS WIDMER:  SFEERVERSLAG

Op 13 mei laatstleden vond de tweede editie van de ELLE GOLF CUP 2019 plaats. Ook Louis Widmer, het beroemde merk van dermatologische verzorgingsproducten, was van de partij.
Sport, luxe en plezier: deze wedstrijd combineerde alles wat we leuk vinden, met de zon als bonus!

De golfsters konden genieten van zoete lekkernijen en verrassingsbrood van Le Pain Quotidien, en van verfrissende TAO's tijdens de wedstrijd zelf.
De golfwedstrijd speelde zich af in een prachtige omgeving: de Golf Club 7 Fontaines. Louis Widmer, het gerenommeerde merk van dermatologische vezorgingsproducten, was ook van de partij en zorgde ervoor dat de huid van de aanwezigen goed beschermd was.

Aan het einde van de dag konden de deelneemsters de prijsuitreiking bijwonen. Dankzij onze partner Las Colinas mochten de winnaressen prachtige prijzen in ontvangst nemen, zoals een trip naar Golf Country Club "Las Colinas" aan de Spaanse Costa Blanca.

Intussen kon je aan een Frizzo-cocktail nippen en deelnemen aan onze beroemde tombola. Een aantal golfsters ging met heel mooie geschenken naar huis.
Als herinnering aan dit mooie moment kreeg elke golfster ook nog een goodiebag mee met onder meer exclusieve producten van Louis Widmer om je huid te verzorgen, haarolie van René Furterer, lekkere TAO’s en natuurlijk een exemplaar van het magazine ELLE Belgium.

Zin om de unieke sfeer van deze magische dag in het groen te (her)beleven? Hier vind je alle foto's gemaakt door onze fotograaf Christophe Walravens !