Getest: prinses voor een dag in het Disneyland Hotel

Geüpdatet op 11 juli 2019 door Maxine Detaellenaere
Getest: prinses voor een dag in het Disneyland Hotel

Altijd al benieuwd geweest hoe het zou zijn om in een magisch sprookjeshotel in Disneyland te overnachten? ELLE testte de leukste Disney-hotels voor je uit.

Als kind droomden we ervan om wakker te worden in het Disneyland-hotel, het suikerspinroze, Victoriaanse paleis aan de ingang van het feeërieke park. In onze fantasie werd je er namelijk gewekt door vriendelijke vogeltjes en pratende muizen - net zoals Assepoester - en schreed je er langs de monumentale trappen in een Doornroosje-waardig balkleed. Toen we de kans kregen om er een nacht te spenderen en zo onze childhood fantasy te laten uitkomen, twijfelden we dan ook geen moment. En wat bleek, het leven van een Disney-prinses is net zo magisch als verwacht:

Bambi en Pocahontas

Ben je eerder een natuurnimf genre Pocahontas dan een girlie girl zoals Sneeuwwitje, maar hou je toch echt wel van de Disney-magie? Dan kom je zeker aan je trekken in het Sequoia Lodge Hotel dat ook deel uitmaakt van de Disney-hotels. Je waant je er namelijk in een van de Amerikaanse Nationale natuurparken als Yosemite Park of de Grand Canyon. De bosrijke omgeving en de kamers versierd met Bambi en z'n olijke vriendjes brengen je er helemaal in de sfeer. Als het nog net iets avontuurlijker - en budgetvriendelijker - mag is er ook de Davy Crockett Ranch temidden de rust en het vele groen, met bungalows waar Amerikaanse pioniers van dromen.

Meer informatie vind je op disneylandparis.com