EERSTE EDITIE VAN DE ELLE GOLF CUP 2019: SFEERVERSLAG

Geüpdatet op 5 juni 2019 door ELLE België
EERSTE EDITIE VAN DE ELLE GOLF CUP 2019: SFEERVERSLAG

ELLE Golf Cup, golfen met swing!
Sport, luxe en plezier: de eerste editie van de ELLE Golf Cup 2019, op 1 april laatstleden, combineerde alles wat we leuk vinden!

Op de prachtige green van Golf de l'Empereur genoten de deelnemende golfsters, die in het middelpunt van alle belangstelling stonden, van een stralende dag. Naast de shotgun start (waarbij meerdere kleine teams van golfsters tegelijk starten), mochten de deelneemsters zich tegoed doen aan een heerlijk ontbijt en verrassingsbroden, waar Le Pain Quotidien een patent op heeft. Louis Widmer, specialist huidverzorging, hielp de aanwezigen hun velletje goed te beschermen.

Na de wedstrijd was het tijd voor een leuke tombola en de prijsuitreiking. Florence Descampe en vertegenwoordigers van Louis Widmer deelden fantastische cadeaus uit, zoals een trip naar Las Colinas: een Golf Country Club aan de Costa Blanca in Spanje. Intussen kon je nippen aan een Frizzo-cocktail en proeven van de culinaire popcorn van My be Pop.

Als herinnering aan deze mooie dag kreeg elke golfster een goodiebag mee met onder andere exclusieve producten van Louis Widmer, een haarverzorging van Rene Furterer, lekkere TAO’s en natuurlijk een exemplaar van ELLE België.

Wil je nog even nagenieten van de unieke sfeer op de greens? Hier ontdek je alle foto's!

ellegolfcup