Rapper Lil Kleine dropt een kledinglijn

Gepubliceerd op 1 maart 2019 door Laura Stynen
Rapper Lil Kleine dropt een kledinglijn

Lil Kleine ziet het groots en brengt een kledinglijn uit.

Geen drank en drugs meer voor Lil Kleine. Samen met vriendin en styliste Jaimie Vaes brengt hij zijn eigen kledinglijn uit. Het label heet JORIK, naar de echte naam van de rapper. De collectie werd gisteren in Amsterdam gelanceerd met een heuse fashion show.

1/

JORIK

Een maand lang was op de website een aftelklok te zien, die vanochtend om 11 uur afliep. Op dat moment opende de pop-upstore in het Art'otel in Amsterdam zijn deuren. Hier kan je nog het hele weekend terecht om de collectie te shoppen. Vanaf maandag zijn de stuks ook online verkrijgbaar.

Lil Kleine kennende, pakt hij het groots aan. Niet zomaar merchandise dus, maar een volwaardige collectie high-end streetwear met truien, jeans, leren jassen, t-shirts en hemden voor mannen en vrouwen. En in de toekomst? Zoals we dat van hem gewend zijn, steekt hij zijn ambitie niet onder stoelen of banken: "een eigen winkel en de hele wereld overgaan." Dat is duidelijk.

2/

Lil Kleiner

Het lanceren van de kledinglijn is niet de enige spannende gebeurtenis deze periode. Eind vorig jaar maakte Jorik op Instagram bekend dat hij binnenkort samen met Jaimie een kindje verwacht. De baby werd in de comments al grappend 'Lil Kleiner' genoemd. Hun huwelijk, dat normaal in mei zou plaatsvinden, wordt omwille van de zwangerschap uitgesteld naar volgend jaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ITS A BOY 💙

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op