Dit heb je gemist op de ELLE PARTY 2018

Geüpdatet op 6 januari 2020 door ELLE Partner
Dit heb je gemist op de ELLE PARTY 2018

 Heb je op 11 januari de party van het jaar gemist? Geen nood! We trakteren je op een uitgebreid verslag, alsof je er zelf bij was! Heb je meegefeest? Hoog tijd om herinneringen op te halen!

ELLE België vierde zijn 16e verjaardag in de Brusselse Keywest Event Hall, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot het mekka van de urban culture.

Het werd een bruisende avond vol onweerstaanbare luxe en de heerlijke geuren van de kaarsen uit de Baobab Collection ... Dit gedroomde evenement voor nachtraven lokte maar liefst 500 feestgangers, onder wie heel wat bekende gezichten en populaire influencers.

elleparty

 

Op de lange zwarte loper naar de party garandeerde een professioneel team gewapend met Philips-kledingstomers de feestgangers een onberispelijke outfit.

Eenmaal binnen maakten we kennis met de vele partners die ELLE had uitgenodigd om de aanwezigen heerlijk te verwennen. Mannès presenteerde er de nieuwe elektrische Smart, CÎME, bekend om zijn bio- en vegan gelaatsverzorging, pakte uit met leuke prijzen en nuttige tips en Be Cosmetics vertelde de genodigden alles over natuurlijke make-up. Nog even rondneuzen in de prêt-à-portercollectie van Les Bourgeoises en poseren in hun photobooth om een mooie prijs binnen te rijven (wat dacht je van een jaar lang gratis kleding?). Daarna was het tijd voor manicure en semipermanente nagellak op de stand van Indigo Nails. En dankzij Babyliss en Olivier Dachkin kreeg ook ons kapsel een make-over. Glamoureuze krullen, perfect stijl haar, een luchtige brushing? Je hoefde het maar te vragen! In een uitnodigende bloemrijke stand kon je het geurenuniversum van Kenzo ontdekken en je laten fotograferen met Sharingbox.

Er werd volop gefeest! Bubbels van De coninck, wijnen van Vasco, cocktails samengesteld door Lillet, heerlijke gin-tonics met Hendrick’s Gin en Fever Tree Tonic. De iconische sinaasappellikeur van Cointreau, biertjes van Besos Cerveza of Carlsberg, Sommersby-cider … Er werd vrolijk geklonken, zonder dat iemand zich zorgen hoefde te maken over de terugrit. Na afloop bracht Uber de gasten immers veilig thuis.

Wie het liever alcoholvrij hield, kon genieten van het Pure Infusion-assortiment van Tao: Green Tea, White Tea, Rooibos Tea en Black Tea. Redbull gaf dan weer vleugels aan al wie wilde doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Na al dat dansen, zingen en lachen vertrokken we bovendien weer naar huis met een hoofd vol nieuwe tips en ideeën!