8 redenen om nu je verblijf bij Ikos Resorts te boeken

Geüpdatet op 23 februari 2021 door ELLE Partner
8 redenen om nu je verblijf bij Ikos Resorts te boeken

Word jij ook helemaal depri van dat grauwe winterweer? Geen betere boost dan nu al uitkijken naar jouw zonvakantie. En dit jaar verwen je jezelf met de beste luxueuze all-in vakantie in één van de Ikos Resorts aan de Middellandse zee. Tripadvisor beaamt dit en bekroonde Ikos Resorts met de 2019 Trip Advisor Travellers’ Choice® awards als beste all inclusive resorts van de wereld.

1. All-in is all-in

Een onbezorgde vakantie badend in comfort en weelde, dat is jouw Ikos Resorts vakantie. Ikos Resorts innoveerde de all-in formule en verwent zijn gasten met ongekende luxe en privileges. Echt alles, maar dan ook a-l-l-e-s is inbegrepen met de Signature Infinite Lyifestyle: de nieuwste sportaccommodaties, een prachtige spa met toegang tot sauna, hamam,…, restaurants met menu’s samengesteld door Michelin chefs, exclusieve signature cocktails, 24 uur roomservice, de Kids Club onder professionele begeleiding, een huurwagen, museumpassen, uitstappen, een variëteit van 300 exclusieve wijnen, een butler service aan je ligzetel… Kan je nog iets bedenken dat we niet hebben opgelijst, ga er dan van uit dat het inbegrepen is.

1/

2. Idyllische privé zandstranden

Alle Ikos Resorts liggen aan idyllische privéstranden, omringd door elegante architectuur en prachtig aangelegde domeinen. Kies uit verwarmde binnen- en buitenzwembaden, infinity pools en peuter- en familiebaden voor de allerkleinsten. De suites en bungalows zijn smaakvol ingericht met lokale accenten. Authenticiteit en stijl gaan hand in hand en vormen de achtergrond voor een fantastisch verblijf. Van het zachtste beddengoed tot prachtig minimalistische ligzetels, alles is met oog voor detail uitgekozen om gasten alle comfort te bieden. En voor zij die zich extra willen laten verwennen zijn er de Deluxe zwembaden en gereserveerde stranden met extra services en unieke snacks en cocktails.

2/

3. Mini Drive Adventure en Local Discovery

Ikos Resorts denkt aan alles. Zo staat je Mini voor jou klaar tijdens je verblijf en verken je de bestemming met de Mini Drive Adventure. Geen gedoe met waarborgen of slechtwerkende gordels: je reserveert je Mini, stapt in en begint aan je excursie. Ikos Resorts voorziet ook gratis museumpassen (Ikos Dassia) en advies over de bezienswaardigheden in de buurt. Van historische ruïnes, pittoreske dorpen of woeste berglandschappen, ontdek het allemaal vanuit je comfortabele Mini.

3/

4. Food lovers – Dine In en Out

Foodies halen hun hart op in de Ikos Resorts. Kies uit verschillende restaurants met lokale en internationale keuken. Achter het fornuis van de Ikos Resorts zwaaien Michelin chefs de plak. Zij stellen trendy gerechten samen met lokale producten. De Ikos sommeliers staan klaar om één van de 300 lokale en internationale wijnflessen uit de uitgebreide wijnkelder te halen.

Klaar om nog een onvergetelijke ervaring aan je vakantie toe te voegen? Dan is de Dine Out optie iets voor jou. Ikos Resorts selecteerde uitgelezen en authentieke eetadresjes in de buurt uit. Boek je Dine Out, schuif je pumps onder tafel en snuif de couleur locale op. Inbegrepen in je unieke Ikos Resorts All Inclusive vakantie, uiteraard.

4/

5. In première: Ikos Aria Resort

In 2019 pakt Ikos Resorts uit met z’n allernieuwste telg in de dynastie: het Ikos Aria Resort in Kos. Ontdek het prachtige eiland en het al even indrukwekkende Ikos Aria Resort.
De luxueuze en elegante bungalow suites kijken uit op een parelwit zandstrand en beschikken over privé balkon, tuin of, jawel, privé zwembad van wel 40 vierkante meter. 8 restaurants openen de deuren voor fijnproevers en de sommeliers staan klaar met een uitgelezen wijnkeuze. Wandel door de prachtig aangelegde tuinen, geniet van het geluid van je joelende kinderen in de Kids Club en bestel je cocktail zo aan je ligstoel bij je butler. Ah, en vergeet niet langs de kustlijn te cruisen in je Mini. Onderweg hou je even halt bij eeuwenoude ruïnes of verken je de prachtige hoofdstad Kos.

5/

6. Fitness Lovers opgelet!

Voor de sporty bunnies onder jullie heeft Ikos Resorts sportfaciliteiten klaarstaan die je doen watertanden. State-of-the-art fitnesscentra, tennisbanen en volleybal- en voetbalvelden liggen op je te wachten. Ook watersporten mogen niet ontbreken: boek een kano of pedalo, ga snorkelen of leer windsurfen of waterskiën. Verder zijn er aerobic- en zumbalessen en kan je mountainbikes huren om het ruwe hinterland te verkennen. Personal coaches staan je bij met advies, yogalessen en individuele trainingsprogramma’s. Ook voor de allerkleinsten staan professionals klaar met aangepaste initiaties en materiaal.

6/

7. Deluxe Collection

Ikos Resorts lanceert de Deluxe Collection voor die extra luxueuze touch. Geef nog voor je verblijf je voorkeuren door voor een gepersonaliseerd verblijf, boek vooraf je gewenste restaurants en spabehandelingen en geniet van privileges zoals een snelle check in en uit. Bij aankomst wacht een fles gekoelde Taittinger champagne je op, net als je favoriete kussen uit het Pillow Menu.

Verder verwent de Deluxe Collection je met een nek en rug massage, een romantisch diner op het strand, een premium beach bag en een eigen exclusief Deluxe Collection strandgedeelte en zwembad. Ook je mini bar, in-room dining en beach en poolservices krijgen een upgrade. Maak van jouw vakantie een onvergetelijke herinnering die je nog lang zal koesteren met de Deluxe Collection optie.

7/

8. Wellness en welzijn

 

Nood aan exclusieve me-time? Trek je terug in de Ikos Spa en ontspan in de jacuzzi, het stoombad of de sauna. Of boek een exclusieve schoonheidsbehandeling, ontwikkeld door Anne Sémonin, Paris, of heerlijke massage. Ervaren therapeuten maken gebruik van essentiële oliën en mineralen voor een onmiddellijk en langdurig resultaat. Je hoofd even helemaal leegmaken? Dat is geen probleem bij Ikos Resorts.

Boek nu je vakantie bij Ikos Aria Resort op Kos voor deze zomer. Reserveer voor 28 februari 2019 en ontvang kortingen tot 20%, inclusief gratis luchthaven transfers.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Ikos Resorts.
www.ikosresorts.com