Must have: ontwerp je eigen horloge

Gepubliceerd op 28 december 2018 door ELLE Partner
Must have: ontwerp je eigen horloge

Droom je ervan je eigen kledij of accessoires te ontwerpen? Met Swatch X You creëer je je eigen polshorloge in slechts een paar muisklikken.

Lang voor iedereen zijn mond vol had van ‘customizen’, bood Swatch al zo’n uitgebreid aanbod polshorloges aan, dat je het gevoel had met een uniek exemplaar rond te lopen. Vandaag geeft de Zwitserse horlogefabrikant je echt de mogelijkheid een uniek horloge rond je pols te binden; een horloge dat je bovendien zelf hebt gecreërd. En je hoeft er geen Marcel Wanders voor te zijn: dankzij het configuratieprogramma volstaat het om te kiezen, te keuren en te klikken. Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

1/

1. Kies je patroon

Klik op ‘Ontdek de collectie’ in de rubriek ‘Pick a design – Make your Swatch’. Nadat je een voorproefje hebt gekregen van wat je mag verwachten, klik je op ‘Start’. Je bent nu in het configuratieprogramma beland. In het middenvenster zie je een volledig transparant Swatch-horloge. Links bevinden zich diverse designs, van tijgerprint en comics tot geometrische motieven en bloemenpatronen. Als je klikt op je favoriet, zie je meteen hoe het design zich aftekent op het horloge. Wij zwichten voor de kleurige collectie ‘Geometry Madness’. Een kleurinjectie als tegenwicht voor de grijze wintermaanden.

2. Schrijf een tekst

Je kunt je horloge nog persoonlijker maken door op de achterkant een tekst (max. 15 tekens) toe te voegen. Een leuk extraatje als je het horloge cadeau wil doen.

3. Selecteer de kleur van het mechanisme

Een tweede keuze die je moet maken, is die tussen een metallic of een zwart mechanisme. Wij gaan voor de stijlvolle zwarte versie en klikken op ‘Volgende’.

2/

4. Bestel je horloge

Na jouw bestelling, word je unieke Swatch (met 2 jaar garantie) bij jouw thuis geleverd.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Swatch.
www.swatch.com