Shop till you drop in deze leuke pop-up stores

Gepubliceerd op 27 november 2018 door Maxine Detaellenaere
Shop till you drop in deze leuke pop-up stores

Nog op zoek naar unieke kerstcadeautjes of heb je zin om jezelf te verwennen met iets nieuws? Breng dan snel een bezoekje aan deze vier coole pop-up stores.

Een superexclusieve kersttrui van Mosaert, juweeltjes van Caroline du Chastel of grappige kaartjes van Bilpaper... in deze pop-up winkels vind je de allerleukste hebbedingen:

X-Mas Boutique - Antwerpen

Vier jonge ondernemers organiseren een kerst pop-up in een prachtig pand in de Antwerpse Kloosterstraat dat werd omgetoverd in een winter wonderland van kerstcadeautjes en kleurrijke must-haves. Je kan er een greep uit de collecties van Michele Mottrie bags, CT Graphic Designer, Affordable Furniture Collection en Val Pottery ontdekken.

Wanneer?
17 tot 30 december

Waar?
Kloosterstraat 167
2000 Antwerpen

Brugmann X-Mas pop-up - Brussel

In deze kerstpop-up vind je onder meer handgemaakte juwelen van Caroline du Chastel, tijdloze badpakken van het Parijse label ANJA - voor wie een tripje richting de winterzon gepland heeft - en knitwear van Janes, een Belgisch merk dat superzacht en warm breigoed maakt.

Wanneer?
30 november tot 23 december

Waar?
Berkendaelstraat 199
1090 Vorst

Kanal Store - Brussel

Het Brusselse "KANAL-Centre Pompidou" transformeert de komende jaren naar twee splinternieuwe musea en net voor de start van de verbouwingen wordt deze locatie een creatieve ontmoetingsplaats met tentoonstellingen, installaties... en een pop-up shop. De Kanal Store is een tijdelijke, 100% Belgische concept store met creaties van een twintigtal nieuwe ontwerpers. Je kan er naar hartelust decoratie, lampen, sieraden, mode, accessoires, kindermeubilair... shoppen met een focus op slow fashion en duurzaamheid.

Wanneer?
Open tot 19 juni

Waar?
Akenkaai
1000 Brussel

Meer info?
kanalstore.brussel

Mosaert pop-up - Brussel

Het kledinglabel van Stromae pakt uit met een pop-up store waar je items uit de splinternieuwe collector's kerstcollectie kan shoppen maar ook vorige collecties zoals de "capsule 5".

Wanneer?
14 t.e.m 16 december

Waar?
Stefania-plein 4-6
1050 Brussel

Meer info?
store.mosaert.com