5 redenen om Roermond Designer Outlet te bezoeken

Gepubliceerd op 12 november 2018 door ELLE België
5 redenen om Roermond Designer Outlet te bezoeken

Zin om je helemaal onder te dompelen in de gezellige kerstsfeer tijdens een dagje shoppen?

Dan ben je bij Roermond Designer Outlet aan het juiste adres. Het outletdorp gaf vorige vrijdag het startschot van hun 'Let Love Shine' evenement dat werd ingezet met een muziek- en lichtspektakel. ELLE België was erbij en ontdekte vijf redenen om als de wiedeweerga een bezoekje te brengen aan Roermond Designer Outlet:

Heel wat grote merken aan zachte prijsjes

Het outletdorp telt bijna 200 winkels met collecties van grote merken zoals Gucci, Prada, Moncler, Burberry, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, La Perla, Jimmy Choo en Tod’s. Naast mode vind je er ook heel wat sport- en accessoiremerken en zelfs beauty en lifestyle.

Lekkere restaurants

Naast shopplezier kan je in Roermond Designer Outlet ook heerlijk smullen in het uitgebreide aanbod aan restaurants. Of je nu van gezond, exotisch of klassiek houdt, voor elk is er wat wils in de 25 restaurants.

Gezellige kerstsfeer

Winkelen in Roermond Designer Outlet is zeker tijdens de kerstdagen een ervaring op zich, want het hele dorp is versierd met kerstbomen- en kransen en er hangen kerstlichtjes in de bomen. Tijdens het grote openingsevent 'Let Love Shine' huppelden verlichte marionetten door de straten, gevolgd door een vrolijk orkest, en was er zelfs een vuurwerkspektakel.

Romantische vibes

Deze tijd van het jaar viert ook romantiek hoogtij in de Designer Outlet. Kus je geliefde onder de maretak, neem deel aan het speed dating evenement en maak met je lief een romantisch ritje op het reuzenrad dat een prachtig uitzicht biedt over het versierde dorp.

Iedere dag tot ’s avonds shopplezier

In tijden van drukbezette agenda's is het soms moeilijk om tijd te vinden om te gaan winkelen. Handig aan Roermond Designer Outlet zijn de ruime openingsuren: alle winkels zijn dagelijks open tot 20u, zelfs op zaterdag én zondag.

Meer info vind je op mcarthurglen.com