Dit hebben jullie gemist op de ELLE Fashion Night 2018

Geüpdatet op 5 juni 2019 door ELLE België
Dit hebben jullie gemist op de ELLE Fashion Night 2018

Met haar befaamde modeontwerpers zoals Dries Van Noten en Walter Van Beirendonck, haar modemuseum en -academie en haar onherroepelijke concept stores en boetieks staat Antwerpen aan de top van de modewereld.

Het zal je dus niet verbazen dat ELLE België besloot om hier de tweede editie van de ELLE Fashion Night te hosten.

Een modeparcours doorheen negen winkels in het centrum van Antwerpen, die één voor één speciaal voor de gelegenheid geopend waren tot 21u30.
Calzedonia pakte uit met een vaas met bollen waarin kortingsbonnen zaten, ludiek en tegelijkertijd heel aanlokkelijk. Intimissimi verwende je met een Caudalie-spa-behandeling en persoonlijk advies van de ELLE België-styliste om “the perfect bra” te kiezen.

Bij Denham kreeg je kapsel een nieuwe look en werden je handen vervolgens verwend met een manicure bij Love Stories. Als afsluiter stond er je nog een overheerlijke Lillet-cocktail te wachten in de bar die voor de gelegenheid in de winkel van Scotch & Soda was neergezet.

Bij Clio Goldbrenner kon je je schaamteloos laten gaan met de 15% korting op de volledige collectie en kregen bezoekers een Frizzo-cocktail of een frisse Carlsberg. Je outfit maakte je helemaal af met Imagin Jewels, die er nog 10% korting bovenop deed. Hetzelfde voordeel vond je bij Exit, en je kon er bovendien proeven van de Coco Donuts, vanaf nu officieel onze nieuwe guilty pleasure!
In de boetiek SN3, eveneens 10% korting, én twee make-up artiesten die vastbesloten waren om onze gasten die ene sublieme blik te geven.

Het perfecte programma dus na een drukke werkweek!
Al deze voordelen maken hét verschil. De ELLE Fashion Night is daarom een niet te missen afspraak geworden voor echte shopping addicts! Tot volgend jaar!