We love: de Tezenis swimwear collectie met Grease vibes

Gepubliceerd op 10 mei 2019 door Maxine Detaellenaere
We love: de Tezenis swimwear collectie met Grease vibes

In fair Verona zijn we onze Romeo niet tegen het lijf gelopen, maar we genoten er wel van de spectaculaire modeshow van lingerie- en swimwearmerk Tezenis. Dit seizoen doken ze bij het Italiaanse label de filmarchieven in en lieten zich inspireren door de filmklassieker Grease.

Een badpakkenlijn gebaseerd op een seventies musical met fifties vibes, wat moet een mens zich daarbij voorstellen? Vergeet de vetkuiven en zedige knierokken en denk Sandy en de Pink Ladies aan het strand anno 2019 : Zoete sorbetkleurtjes, schattige strikken en kersmotieven geüpdatet met plastic fantastic accessoires en oversized bling.

Tell me 'bout it, stud

Ben je eerder een Sandy pre-makeover, dan gaat je hart vast smelten van de zachtroze jumpsuit met ijshoorntjes. Fans van de Olivia Newton John-versie in kinky zwart leer zullen dan weer gelukkig worden van de metallic bikini afgezet met zwart kant. #yourtheswimsuitthatiwant

Dit waren onze favoriete catwalklooks:

Pssst... We spotten ook een bekend gezicht op de front row. Niemand minder dan zangeres Pixie Lott verblijdde ons met haar aanwezigheid en dat in haar leukste lingeriesetje:

tezenis, swimwear, show, 2019