3 manieren om een compleet witte look te dragen

Gepubliceerd op 27 juni 2018 door Malvine Sevrin en Laure Vandendaele
3 manieren om een compleet witte look te dragen

Zonder er in je witte look uit te zien alsof je naar een foute 'white party' gaat.

Wit dragen is nooit zonder risico's. Eén miezerig vlekje en je oufit is zo goed als ten dode opgeschreven. Een 'total white look' is dan ook aan de durvers. Niet alleen omdat smospotten in een witte outfit nog meer risico op ongelukjes lopen, een 'total white look' oogt soms ronduit ordinair. Van top tot teen in het zwart gekleed gaan is iedereen gegeven maar wie als een wandelende Dash-reclame gekleed gaat, kan best wat pointers gebruiken.

MIX VERSCHILLENDE MATERIALEN

Een gehaakte top met een jeansrokje, een fijn gebreide trui op een linnen broek met hoge taille ... Grijp de zomerse temperaturen aan om verschillende lichte materialen met elkaar te combineren.

SPEEL MET TINTEN WIT

Vindt je een spierwitte top op een al even spierwit rokje net een tikkeltje too much? Speel dan op safe door met variaties van wit zoals ivoor, zachte beige of crème te combineren. Net zo chic en makkelijker om te dragen.

 

My look for a day of meetings. Let's go. ❤️

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

WERK AF MET EEN KLEURRIJK ACCESSOIRE

Voor een total witte look gaan, betekent niet dat je er helemaal als een asperientje moet uitzien. Integendeel: het is het moment om net je meest kleurrijke paar oorbellen, schoenen, handtasje of halsketting uit de kast te halen. Vrolijk je monochrome outfit op met een verrassende kleurinjectie!

Nood aan meer inspiratie?