Mosaert pakt uit met decolijn

Geüpdatet op 11 april 2018 door Isabelle
Mosaert pakt uit met decolijn

Mosaert steekt opnieuw de kop op met een vijfde "capsule", zoals haar collecties telkens weer worden gedoopt, en breidt haar gamma producten uit met een homelijn. Opgelet: niet voor minimalisme lovers. 

Capsule no. 5 werd in de wereld van Art Deco en Art Nouveau gedoopt, twee stromingen die de algemene look van Brussel hebben helpen vormgeven. De stad heeft dan ook een speciaal plekje in de harten van Paul Van Haver, Coralie Barbier en Luc Junior Tam, het creatieve trio achter Mosaert. Arabesken, plantenweelde en insecten dus, vertaald naar de welbekende grafische prints van het label, die werkelijk alles, van badsloefke tot behangpapier, sieren. Dat laatste is een nieuwigheid voor Mosaert, die vanaf heden naast uniseks kleren ook decoratie aanbiedt. Bedlinnen, tafelgerei, badlakens, behangpapier, kussens en zelfs een gezellige zetel, je vindt ze allemaal terug via de webshop op Mosaert.com of in het Parijse Beau Marché Rive Gauche, waar het collectief nog tot 20 mei te gast is met een knotsgekke pop-up: in de Mosaert Fabrique wandel je door het universum van Paul en co en ontdek je hun originele productiemethoden. Een omweg via de Lichtstad meer dan waard, als je het ons vraagt!

Wie toch maar liever achter zijn of haar computer blijft zitten, kan hier alvast de looks en deco van Capsule no. 5 ontdekken: