Dit heb je gemist op de exclusieve ELLE x IRO Shopping Night

Gepubliceerd op 23 maart 2018 door ELLE Partner
Dit heb je gemist op de exclusieve ELLE x IRO Shopping Night

Modemerk IRO opende de deuren van haar twee eerste Belgische winkels. Het Franse merk vestigt zich in Antwerpen en Brussel. We vierden de officiële opening van de Brusselse vestiging met een heus fashion event.

iro winkel opening brussel elle

Op donderdag 8 maart werd de winkel op de Louizalaan opengesteld voor onze ELLE-lerezessen. Ze konden zich inschrijven om de prachtige prêt-à-porter op een losse, feestelijke manier te ontdekken. Met een hapje en een drankje konden ze zich laten bijstaan met professioneel modeadvies van onze styliste. Hoe creëer je je eigen Franse flair-look? Hoe style je een leren hogetaillebroek? Hoe draag je het hele jaar door glitter? Waar moet je op letten als je de perfecte jurk zoekt? Dat konden ze ontdekken met persoonlijk advies. Na alle shopping fun gingen de gelukkigen naar huis met een ELLE/IRO-goodiebag.

iro brussel winkel opening antwerpen elle

IRO werd in 2005 opgericht door Arik en Laurent Bitton, jonge mannen met een visie en zwak voor muziek. Het merk staat bekend om de moderne en vrouwelijke silhouetten. De collecties bestaan uit tijdloze, basic items, gepeperd met een fashiontwist. De ontwerpers vinden het belangrijk verkoopslocaties in België te hebben, omdat design, architectuur en mode hier een prominentere rol spelen.

iro brussel winkel opening antwerpen elle schoenen

De IRO-boetiek in Brussel vind je op dit adres: Louizalaan 82-84. De dames-en herencollectie wordt er voorgesteld op een oppervlakte van 220m².
In Antwerpen opende IRO zijn deuren op het adres Huidevetterstraat 51, daar vind je enkel deze damescollectie op een oppervlakte van 120m².

iro winkel opening brussel elle

Bekijk hieronder de foto's van het event in Brussel. Sta jij erbij?