Getest: de beha die je niet voelt zitten

Geüpdatet op 15 maart 2018 door ELLE Partner
Getest: de beha die je niet voelt zitten

Ik heb last van branger. Bra anger. De onweerstaanbare drang om ’s avonds mijn beha uit te spelen voor ik in de zetel plof. Om eindelijk verlost te zijn van knellende beugels en bandjes die indrukken maken in mijn huid. Een knagende wens om the girls te ontketenen. Freeeedooooom!

Wanneer ik te horen kreeg dat sloggi een beha ontwierp die je niet voelt zitten, moest ik hem testen!  Met de slogan ‘Unfasten Yourself’ komt het merk uit met de ZERO Feel, een bralette die eruit ziet als een sportbeha, maar zou aanvoelen als een tweede huid.

Getest: de beha die je niet voelt zitten - 1

The girls are happy

Gemaakt uit 360° stretchstof en zonder naden of beugels voelt hij aan als een strak zomershirtje. Maar wel eentje die mijn borsten mooi op hun plek houdt. Ik sta voor de spiegel in mijn ondergoed en zwier mijn armen wild in het rond. Er floept niets uit, de eerste test is geslaagd. Ik spring op en neer, en dan stel ik toch vast dat ik de beha niet moet dragen om te joggen. Ik trek een shirt aan en ben aangenaam verrast. De sportieve look van het ondergoed verdwijnt, omdat ik er echt niets van zie door mijn kledij. Dankzij de subtiele voorgevormde pads hebben the girls een natuurlijke, maar ‘perky’ vorm. Het voelt niet enkel of ik geen beha draag, het ziet er zo ook uit.

zero feel sloggi top hipster

Ik draag de bralette tijdens een tien-uur-durende autorit naar de Franse Alpen, en ben aangenaam verrast. Hoewel ik in de wagen vaak verveeld zit met knellend ondergoed, vergeet ik nu dat ik er aan heb. Veel stukken die ik test verdwijnen vaak achteraan mijn kleerkast, maar deze ga ik nog vaak dragen. Enkel voor een sexy date zou ik hem thuis laten, maar in plaats van hem te vervangen door een knellende push-up, ga ik dan wel lekker commando. Vrijheid, blijheid!

Getest: de beha die je niet voelt zitten - 3

Het merk stapt dan af van cup sizes, en kiest voor kledingmaten, van XS tot XL. De ZERO Feel-lijn bestaat uit een behatop (35 €), een bralette (40 €), een hipster (15 €) en een Brazil-slipje (15 €) in basiskleuren zwart, grijs en cognac en trendkleuren Laguna, Deep Blue Sea, Pink Grapefruit Jam (hierboven) en Lovely Orange.

ZERO Feel

Het ondergoed wordt gemaakt van een innovatieve stof die de nodige ondersteuning biedt. De 360° rekbaarheid zorgt voor een complete bewegingsvrijheid. En doordat er geen naden of labels zijn die voor irritatie of strepen kunnen zorgen, kun je ZERO Feel onbeperkt dragen.

In hun grappige nieuwe campagnevideo knipoogt sloggi met 'Unfasten Yourself' naar de wel erg oncomfortabele geschiedenis van lingerie. Blij dat we in 2018 leven, toch ladies?

Volg sloggi ook op Instagram en op Facebook

 

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met sloggi.