6 zomerse looks voor jou en je boyfriend

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
6 zomerse looks voor jou en je boyfriend

Right, de zomer mag nu beginnen. ELLE wierp een blik op de nieuwe Spring Summer 18 collectie van Wrangler en is klaar om in stijl de festivalwei op te gaan of om de roadtrip lanen in te slaan.

Met Wrangler hijs je jezelf in een iconische jeans. De jarenlange traditie en know how zit hem in elke steek. Het merk innoveert met elke nieuwe collectie, en is dit seizoen één van de voortrekkers van de denim on denim trend. Met Wrangler trek je voor elk van je zomerse uitspattingen de perfecte outfit uit de kast.

De gloednieuwe Wrangler SS18 is verkrijgbaar bij Juttu, America Today en Monar.

1. Road Trip Diva

6 zomerse looks voor jou en je boyfriend - 1

Voor alle Road Trip Divas is er één shopadres: Wrangler. De hoge tailles refereren naar de legendarische sixties en seventies en worden helemaal yes! in combinatie met de cropped vestjes en tops.

 

2. Mrs. Perfect

6 zomerse looks voor jou en je boyfriend - 2

Heeft Mr. Perfect je eindelijk gevraagd voor die romantische date? Vertrouw dan op de Body Bespoke® Technology om je silhouet die extra oomph te geven. De technologie garandeert de meest flatterende pasvorm voor elke Mrs. Perfect. Is hij meer voor het blote benenwerk, kies dan voor het denim kleed met een moderne oversized cut.

 

3. Festival Fairy

6 zomerse looks voor jou en je boyfriend - 3

Attentie, Festival Fairies, je festivalkit sla je in bij Wrangler. Denk opvallende borduursels, rafelige boorden, de boyfriend short en mouwloze topjes. Draag de Woodstock traditie mee op Werchter, Glastonbury en Tomorrowland.

1/

4. Urban Cowboy

6 zomerse looks voor jou en je boyfriend - 4

Wrangler laat de urban cowboy niet in de steek. Al in 1947 was de eerste jeans er, met platte spijkers voor de perfecte zadelzit, en extra lussen voor alle gear die de ranchboys met zich meezeulen. De diepere zakken houden de sleutels tot je gemotoriseerde paardenkracht netjes op hun plaats. Wij zijn helemaal verliefd op het gebleekte jeanshemd dat de look afmaakt.

5. Rebel with a cause

6 zomerse looks voor jou en je boyfriend - 5

Rebel with a cause? Durf dan de rafelige randen en gewaagde patches uit de nieuwe Spring Summer 18 collectie. Mick Jagger en Bob Marley gingen je al voor, way back in de seventies, toen rockmuziek en rebellen de scène overnamen.

6. Logo lover

6 zomerse looks voor jou en je boyfriend - 6

Voor de Logo Lovers duikt Wrangler in z’n archief, en brengt zijn iconische prints in oversized versie terug. Ook de Larston jeans blijft een klassieker uit de collectie: de tapered pasvorm met straight legs hebben een moderne en cleane look.

De gloednieuwe Wrangler SS18 is verkrijgbaar bij Juttu, America Today en Monar.

Conclusie?

Wrangler kleed je zomer helemaal aan. Laat dus maar komen, die zon, festivals en een koffer vol denim on denim!

Voor meer inspiratie, volg Wrangler op Instagram via @Wrangler_Europe.

 

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Wrangler.