Must-try: de Essential Oil Vapes brengen je in de juiste stemming

Geüpdatet op 17 februari 2018 door Jolien
Must-try: de Essential Oil Vapes brengen je in de juiste stemming

Wil je vanavond the party animal in jezelf wakker maken of de man van je dromen versieren? Dan moet je de Essential Oil Vapes proberen!

Menig Youtuber en influencer waagde zich al aan de allernieuwste internethype: Essential Oil Vapes! Euhm, wat? Nee nee, we zijn hier geen reclame aan het maken voor één of andere E-cigarette, dat zouden we niet durven. Want ondanks deze vapor heel wat weg heeft van een elektronische sigaret, is de inhoud ervan totaal onschadelijk. Zo bevat dit toestelletje geen tabak, nicotine of andere chemische stoffen; volkomen onschuldig dus! Toch vinden sommigen - omwille van het uitzicht - het een beetje controversieel om dit product te promoten. Wij vind het alleen maar grappig en zijn super benieuwd of het echt werkt!

Wat is het juist?

Monq, de producent van dit product, kwam op het idee om een heleboel kruiden in een vapor te proppen. En net zoals bij aromatherapie, kan de samenstelling van bepaalde kruiden een gevoel bij je opwekken. Wie één van de zeven smaakjes probeert, komt zo in een sexy, sleepy, vibrant, active, love, happy of zen mood. Oeh, wij willen alvast sexy uitproberen, want normaal gezien komen we pas in een ultieme staat van sexiness na een stuk of vijf tequila's waarna een hangover volgt...

Hoe gebruik je het?

Wanneer je een Essential Oil Vape gebruikt, is het niet de bedoeling dat je de rook inhaleert. Gewoon korte pufjes nemen volstaat om in de juiste stemming te komen.

Benieuwd of deze vapors écht werken? Check dan zeker het filmpje hieronder!

Lees ook: Waarom groenten en fruit smeren een goed idee is