4 fantastische uitstapjes met een Volkswagen Beetle

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
4 fantastische uitstapjes met een Volkswagen Beetle

 

 

Een nieuwe outfit, naar de kapper voor een verse snit, met twee uit eten en heerlijk cruisen met een Volkswagen Beetle? A day to remember!

Jullie inzendingen waren massaal, maar er konden maar twee gelukkigen zijn! Bénédicte uit Dilbeek en Olivia uit Visé waren de winnaressen van ELLE’s exclusieve shopping day met styliste in een Volkswagen Beetle.

We gingen Bénédicte en Olivia zaterdagvoormiddag ophalen bij hun thuis. Surprise! Een vlotte tocht door het centrum van Brussel bracht ons naar Cheep, de hippe multibrandboetiek in Etterbeek waar de ELLE-stylistes hun in een nieuwe outfit zouden stoppen. Met het shopping budget van 250 € koos Bénédicte twee zijden sporty broeken, twee bijpassende shirts, een sexy rolkraagtrui en hoewel ze nog twijfelde over een hip paar laarsjes, ging ze toch voor een prachtig goud verguld juweel. “Het zijn toffe looks die ik zowel op het werk als in mijn vrije tijd zal kunnen dragen, perfect!” vond ze.

Na de shoppingspree was het tijd om zelf achter het stuur van de Beetle te kruipen. Ze mochten de wagen immers de rest van het weekend de hunne noemen. Een super gelegenheid om met zo’n iconische auto te rijden. Het was de eerste keer achter het stuur van een automaat, maar cruisen zonder versnellingsbak bleek zo makkelijk dat ze het meteen onder de knie hadden. Tijd om alle opties uit te testen. Open dak, zetelverwarming, parkeercamera’s
voor- en achteraan, zalig!

De verwendag werd verder gezet richting kapsalon, waar Olivia en Bénédictes haren perfect in de plooi werden gelegd met een brushing. New hair, outfit on point, klaar voor een verrassenddiner voor twee. De perfecte afsluiter voor een eventvolle dag, en wat morgen bracht? Een dag lang cruisen in de Volkswagen Beetle. Bestemming? Ergens waar ze konden pronken met hun coole ride, en de vriendinnen mochten mee!

 

Heerlijk toch een nieuwe outfit zoeken met gepersonaliseerd advies én shoppingbudget. Ontdek hier alle foto's! 

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Volkswagen Beetle.