Dit koop je voor iemand die alles al heeft

Geüpdatet op 22 januari 2018 door Jolien
Dit koop je voor iemand die alles al heeft

Heb jij ook van die vriendinnen die alles al lijken te hebben? Dan koop je dit voor hen!

Het perfecte pakje kopen, is een moeilijke taak. Zeker als iemand alles al lijkt te hebben. Als jij binnenkort voor de onmogelijke opdracht staat om iets te kopen voor een spoiled brat, hebben wij een originele cadeautip die niemand zag aankomen! Wij beloven je alvast dat je enorm zal kunnen lachen met het gezicht van de jarige in kwestie.

Of je het nu koopt als fopcadeautje of om een statement te maken, dit geschenkje zal de 'ontvanger' nog lang onthouden. Want wat geef je nu aan iemand die alles al heeft? NIETS! Maar omdat 'niets' moeilijk af te geven is, bracht het merk Jay letterlijk Nothing op de markt.

Wat moet je je daarbij voorstellen? Nothing is een plastiek bolletje gevuld met lucht, of misschien zelfs dat niet. Wij vinden het alvast een geniaal geschenk voor verwende nestjes of luieriken die nooit een verlanglijstje maken. Eigenlijk is Nothing dus vooral leuk om af te geven, niet om te krijgen. Wil jij ook 'niets' aan je vriendinnen of frenemies geven? Dan koop je voor een luttele €7,95 Nothing...

cadeau_gifting_geschenk_verjaardag

Lees ook: Dit zijn de perfecte geschenkjes voor ieder sterrenbeeld!