Cadeautjes! wat staat er op het verlanglijstje van een beauty editor?

Geüpdatet op 11 december 2017 door Claire
Cadeautjes! wat staat er op het verlanglijstje van een beauty editor?

Kerstmis nadert! Dat betekent een twinkelende boom in de woonkamer, de eerste proefbak van het feestdessert en het afwerken van mijn ultieme cadeautjes shortlist. Nog op zoek naar inspiratie? Deze vijf geschenken geeft - én krijgt (I hope) - deze beauty editor dit jaar!

1/ De enige echte Arenberg totebag

totebag zwart kunst arenberg gy zyt zo schoon als ge lacht

Het ideale cadeau voor mijn liefste vriendin Marjolijn. Want deze handige draagtas is groot en stevig, gemaakt van bio katoen, pikzwart (daar houdt ze van) en de slogan is nog waar ook!

8€, te koop aan de ticketbalie van de Arenbergschouwburg.

 

1/

 

2/ Elegante oorbellen

wouters_hendrix_new_gold_18_carat_gold_stud_earrings_with_Blue_Tiger_Eye_stone_350eur

Eenvoud siert, vooral op het vlak van juwelen. Deze eenvoudige oorbellen zijn tijdloos en passen perfect bij de stijl van mijn mama. En dat ik ze dan eens kan lenen, heeft er natuurlijk niets mee te maken ... 

Gouden oorbellen met blauwe tijgeroogsteen van Wouters & Hendrix, 350 €

2/

3/ 2 tickets voor Louisiana

louisiana_denmark_copenhagen_museum_art

Mijn liefste krijgt graag doe-cadeaus.Kopenhagen heeft hij nog nooit bezocht en het wondermooie Lousiana Museum for Modern Art dus ook niet. Met twee ticketjes voor deze unieke kunstplek is hij vast blij. En dat we daarvoor naar Denemarken moeten, is mooi meegenomen!

Een toegangsticket voor Louisiana kost 17€

 

3/

 

4/ Clair de musc van Serge Lutens

serge_lutens_clair_de_musc_parfum_geur

Als beauty editor ontvang ik zowat élke nieuw parfum nog voor het in de winkel ligt. Maar deze geur van Serge Lutens die een beetje ruikt naar verse lakens, is al sinds mijn achttiende mijn lievelingsparfum. Misschien dat de de naam er iets mee te maken heeft?

Clair de musc van Serge Lutens bij Parfuma, 162 € 

 

4/

5/ Een donzige nepbontjas van Shrimps

 

patrick_front_jas_fauxfur_green

‘Doe maar normaal’ heb ik altijd larie en apekool gevonden. Waarom zou je normaal doen als je een smaragdgroene, superzachte, enkellange luipaardjas kan aantrekken? Plus: het is winter en het is koud, dus een jas is het meest handige cadeau dat ik kan bedenken. Ik hoop dan ook dit prachtexemplaar onder de kerstboom te vinden.

Patrick Coat in nepbont van Shrimps, 670 €