Kerstshoppen: waar vind je de beste kerstcadeaus?

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Kerstshoppen: waar vind je de beste kerstcadeaus?

London baby! Wij geven jou onze geheime adresjes voor een magische dag ...

Waarom Londen? Omdat het de perfecte locatie is om een citytrip en shoppingweekend te combineren. Omdat we niet veel tijd ter plaatse hebben concentreren we ons op het essentiële: Regent Street, de place to be! De kerstfans kunnen er hun ogen uitkijken want het is één van de mooist versierde straten van Londen en daarbij de allereerste straat ooit die werd versierd. In 1954 bestempelde de Daily Telegraph de Britse hoofdstad als saai tijdens "Christmas season". Regent Street installeerde zijn eerste kerstverlichting om het tegendeel te bewijzen ... en hoe!

Ga je maar voor één dag? Dan hebben wij voor jou een op maat gemaakt programma:

10u - Ontbijt bij Tommy Hilfiger: Ja, je hebt het goed gelezen, de winkel pakt uit met een kersvers concept. Je kan er genieten van een kopje thee en een croissant om de dag goed te starten terwijl je naar de nieuwe collectie in de winkel kijkt. Touchscreens en draadloze smartphone opladers zijn geïnstalleerd aan de tafels. Een goede cadeautip? Een gepersonaliseerd Tommy Hilfiger kledingstuk! In de ultra-technologische winkel bevindt zich een klein atelier om te customizen.

138 Regent street, W1B 5SG.

11u - Handmassage en shoppen bij Jo Malone: Je kan er de kerstcollectie van de Engelse parfumerie ontdekken en profiteren van een kleine massage. Laat je volledig onder handen nemen door professionals . Wedden dat je je daarna helemaal zen voelt! Onze favoriet? Het Ginger Biscuit parfum, een feestelijk geurtje voor home sweet home.

101 Regent street, W1B 4EZ.

12u - Lunch bij Sakagura: Een authentiek Japans restaurant dat jullie meeneemt naar een ander continent. Wij zijn fan van het interieur en de bento lunch box. Op het menu: sashimi, tempura van garnalen, zachte aardappelen, kip teriyaki, ... wij krijgen al water in onze mond! Een extraatje? Het is vlak naast Regent Street gelegen.

8 Heddon Street, W1B 4BS.

13u - Shopping time: Het is het moment om kerstcadeaus te scoren op Regent Street! Zeggen dat we een ruime keuze hebben is een understatement ... Om maar een paar van onze favoriete boetieks op te noemen: AllSaints, Burberry, Arket (het kleine zusje van H&M), &Other Stories, Calvin Klein, Hollister, Karl Lagerfeld, Levi's, Mango, Michael Kors, Sandro, Topshop, Warehouse, ... Onze voorkeur? Anthropologie, bekend voor zijn unieke kleding, accessoires, home collectie en groene muur. De winkel is immens en bestaat (nog) niet in België!

Je peux aussi avoir un mur végétal dans mon appart?

Een bericht gedeeld door Travel & food Laurence (@laurence.donis) op

16u - Sugar rush: Ben je fan van donuts? Haast je dan naar Crosstown Doughnuts, een volledig nieuwe shop voor een suikerbom. Matcha thee, crème brûlée, Christmas mince pie en gember cake, ons hart maakt een sprongetje!

35 Piccadilly, W1J, ODW

Don’t worry your tastebuds are rainproof ✖️#craftbycrosstown #doughnuts #crosstown #crosstowndoughnuts . . by @thesweetlifeoflina

Een bericht gedeeld door Crosstown Doughnuts & Coffee (@crosstowndoughnuts) op

Hoe ga je er naartoe? Met Eurostar, of course. Na twee uurtjes in de trein kom je al aan in het hartje van Londen op St. Pancras International. Als je jezelf een plezier wilt doen, kan je "Business Premier" klasse opteren. De voordelen? Check-in kan 10 minuten op voorhand, flexibele tickets, een drie-gangenmenu van een sterrenchef, gratis wifi, champagne bij de terugreis en exclusieve toegang tot business lounge. (ja, dat wilt zeggen 'open bar'...) Een must! Goed om te weten: je kan bij Eurostar ook cadeaukaarten kopen tussen de 10 en 250 euro.

Prijzen Brussel-Londen:

Standaard klasse vanaf 39 euro.

Eerste klasse vanaf 119 euro.

Business klasse vanaf 285 euro.

Win een verblijf in het London Marriott Hotel County Hall om te shoppen voor Kerstmis!

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Eurostar.