Handig of creepy: deze klok weet waar je vrienden zijn

Geüpdatet op 27 oktober 2017 door Jolien
Handig of creepy: deze klok weet waar je vrienden zijn

Net zoals in Harry Potter, kom je dankzij deze slimme klok te weten waar je vrienden of familieleden uithangen!

Wanneer de verveling toeslaat, wil je liefst zo snel mogelijk een vriend of vriendin optrommelen om iets leuks te doen. Dat is niet altijd evident want we hebben allemaal ons eigen, vaak drukke, leven. In plaats van wanhopig heel je vriendenlijst af te gaan, zou het dan super handig zijn om in één oogopslag te weten wie zich in de risicogroep van verveling bevindt: de thuiszitters. Wel, met deze klok kom je dat onmiddellijk te weten!

De Eta Clock gebruik je niet om het uur op af te lezen, wel om te weten te komen wat je vrienden aan het doen zijn. Jep, net zoals jij, dachten wij ook meteen aan Harry Potter. Daar had mevrouw Weasley/Wemel ook zo'n klok! Vanaf nu kan je dit grappige, magische gadget dus ook gewoon in je eigen living hangen. Yes!

klok_vrienden_verveling_harry_potter

Deze 2.0 versie is veel moderner dan die van de Wemels en maakt gebruik van, nee geen magie, maar technische snufjes. De bijbehorende app zorgt ervoor dat iedereen makkelijk kan laten weten waar hij of zij is. Zo kan je aangeven dat je op het werk, school of in de fitness bent. Andere categorieën zijn: ziekenhuis, buitenland, bij familie of vrienden, ... Iedere gebruiker krijgt een wijzer in een ander kleurtje toegewezen. (Voel je vrij om leuke of belachelijke foto's toe te voegen aan de wijzers.)

Er wordt gefluisterd dat de klok vanaf juli 2018 te koop zou zijn. Tijd genoeg dus om te sparen voor dit leuke gadget! Early birds, scoren hem voor 295 euro, daarna wordt de prijs geschat op 420 euro... Maar hey, bekijk het zo: de verveling zal jou niet meer te pakken krijgen!

Psst, lees ook: 8 X leuke gadgets voor pastaliefhebbers