Hoe draag je de nieuwe schoenentrends?

Geüpdatet op 24 oktober 2017 door ELLE België
Hoe draag je de nieuwe schoenentrends?

In de Belgische boetiek Sweet Lemon kregen we de nieuwe schoenentrends te zien: boots met glittertjes, overknee laarzen en gevoerde mocassins... Maar waarmee gaan we die nu combineren?

Fluwelen overknee laarzen

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 1
Fluwelen overknee laarzen, Enull, Sweet Lemon, €125

 

Wat een geluk, in één paar schoenen vinden we al meteen twee trends terug. Is dat niet wat van het goede teveel? Niet als je voor eenvoud kiest. Deze boots zijn de blikvanger van je outfit. We vullen de look dus aan met elementen die veel klassieker zijn: een korte gebreide jurk met geborduurde bloemen (Zara, € 39,95), een mooie leren tas (A.P.C, € 345) en klaar is Kees.

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 2

1/

Gevoerde mocassins

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 3
Gevoerde moccasins, Leonin, Sweet Lemon, €170

 

Deze winter is bont weer in! Het vrolijkt deze ietwat mannelijke schoenen op met een straaltje fun. Ook bij het combineren, spelen we met die tweeslachtigheid en vermengen we enkele jongensachtige elementen door onze outfit. Een rechte broek (Mango, € 35,99), een witte bloes (See by Chloé, € 150 op Net-a-porter.com) en niet te vergeten: lippenstift (Chanel, € 36)...

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 4

2/

Laarzen met glittertjes

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 5
Laarzen met glittertjes, Enix, Sweet Lemon, €125

Een vleugje fantasie hoort erbij. Je "combineert" deze laarzen best met minder opvallende stukken. Ha ja, natuurlijk! Een afgesneden jeans zodat je boots goed zichtbaar zijn (Re/Done, € 315), een klassiek geruit jasje (Mango € 69,99) en een witte trui met rolkraag.

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 6

3/

 Chelsey boots met sleehak

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 7
Chelsey boots met sleehak, Ejaran, Sweet Lemon, €150

Met deze elegante boots kan je overal komen, ze hebben het voordeel van hoge hakken (langer silhouet, vrouwelijke look) maar zijn toch comfortabel. Om ze zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, combineren we ze met een broek met sterke print, zoals een luipaardmotief (&Other Stories, € 79) en een rode kasjmier trui (Eric Bompard, € 240)

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 8

4/

Bottines met brede hakken

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 9
Bottines met hak, Soprano , Sweet Lemon, €145

Vierkante hakken verdringen de stiletto's beetje bij beetje naar de achtergrond en dat kan onze rug alleen maar ten goede komen! Ze passen eigenlijk overal bij, maar wij combineren ze met een mooi retro jurkje (Ba&sh, € 290) en een riem met een vleugje rock (Zara, € 15,95).

Hoe draag je de nieuwe schoenentrends? - 10