Deze Belgische conferentie mag je niet missen als je een echte mode-insider wil worden

Gepubliceerd op 5 oktober 2017 door Isabelle
Deze Belgische conferentie mag je niet missen als je een echte mode-insider wil worden

Gepassioneerd door mode en de hele industrie errond? Noteer dan met stip 16 november in de agenda: op die datum vindt in de Antwerpse Waagnatie de derde editie van Fashion Talks plaats, een prestigieuze conferentie over het reilen en zeilen van de mode-industrie.

Wat? Fashion Talks is een initiatief van Flanders DC en biedt je dag vol interessante lezingen, netwerkmomenten en inspirerende workshops aan. Of je al jaren actief bent in de modewereld of er juist voorzichtig van wil proeven, dit is het uitgelezen moment om de in België zo bloeiende sector beter te leren kennen. Ook dit jaar wist de organisatie een hoop indrukwekkende sprekers te verzamelen. Niemand minder dan Belgische held Dries Van Noten, streetstyle pionnier Tommy Ton, Vogue journalist Angelo Flaccavento en Adidas creatief directeur Dirk Schönberger bereiden as we speak hun lezing voor, om maar een paar van de aangekondigde sprekers te noemen. Verder wordt er tijdens zogenaamde “break-out sessies” dieper ingegaan op thema’s als mode & technologie, duurzaamheid, procesinnovatie en communicatie. Enkele jaren geleden was toenmalig Style.com hoofdredacteur Tim Blanks één van de sprekers, wat ons een meer dan boeiende babbel over de geheimen van de modejournalistiek opleverde. Benieuwd wat we dit jaar mogen verwachten! 

Een waar modefeest, dat ’s avonds ook effectief met een groots feest wordt afgesloten, al blijft de organisatie er voorlopig lekker mysterieus over. Onthoud wel goed: ain’t no party like a fashion party…!

Snel zijn is wel de boodschap, want de plaatsen zijn geteld! Ticketreservatie en meer info over het programma vind je online via Fashion Talks.