Bella en Gigi Hadid hebben nu al de schattigste fashion week blooper op hun naam staan

Gepubliceerd op 13 september 2017 door Isabelle
Bella en Gigi Hadid hebben nu al de schattigste fashion week blooper op hun naam staanNEW YORK, NY - SEPTEMBER 11: Bella Hadid and Gigi Hadid walks the runway at the Anna Sui Ready to Wear Spring/Summer 2018 fashion show during New York Fashion Week on September 11, 2017 in New York City. (Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Vertrouw op de gezusters Hadid om een wardrobe malfunction op hartverwarmende wijze op te lossen!

Kledingbloopers overkomen de besten onder ons, meer zelfs: sommige topmodellen worden er keer op keer door getergd. Bella Hadid weet er alles van, de ster lijkt een abonnement op weinig gracieuse nip én crotch slips te hebben, en snelde grote zus Gigi dan ook te hulp toen die in de problemen raakte op de catwalk van Anna Sui. Het Amerikaanse model liep er op torenhoge stiletto's, waarvan één halfweg haar loopje plots loskwam en van haar voet vloog. Ze loste het professioneel op door alsnog op de tip van haar voet te blijven paraderen, maar leek aan het einde van de loopplank toch nood te hebben aan wat extra steun. Die vond ze in zusje Bella, die haar meteen een helpende schouder bood en zo voor één van de schattigste plaatjes van de New Yorkse modeweek zorgde. Waren wij mama Yolanda, dit beeld vloog meteen op onze schouw!

Tussen haakjes: hoe geweldig mooi was Anna Sui's SS18 defilé? Bekijk hier de prachtige finale mét professionele topzusjes Hadid: