Basic shopping: met 8 paar schoenen de hele zomer door

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Basic shopping: met 8 paar schoenen de hele zomer door

basic shopping

Wat Emma Watson kan, kunnen wij ook. Overleven met slechts acht paar schoenen? Challenge accepted! De tijd van één seizoen toch...  Met deze neutrale paren overleef je elke zomerse situatie.

1/

mango

SHOPPEN: comfortabel en gemakkelijk aan en uit te doen - dat zijn de vereisten van de perfecte winkelschoen. Omdat niet alleen Birkenstocks aan die beschrijving voldoen.

Mango, 30€

2/

miezko

OP WANDEL: sandaaltjes die goed vastzitten voor een elegante look op fiets, go-cart en overig-zomers-vervoermiddel. Nota: we gaan ervan uit dat er geen marathons worden gelopen...

Miezko, van 135€ naar 67,50€

3/
glitter derby

WERK: slechts enkele gelukkigen mogen met uitbundige outfits op de werkvloer verschijnen. Een sobere look leuk je op met deze glitter derby's. Welke muggenzifter kan een paar degelijke veterschoenen nu afkeuren?

Dolce Dolce, van 156€ naar 109€

4/

Jimmy ChooBUSINESS LUNCH: een zakelijke ontmoeting? Dan ga je best voor elegant én imponerend. Stoutmoedige ombre pumps klaren het klusje.

Jimmy Choo, 495€

5/
see by chloeFEEST: een nachtje op de dansvloer overleven je voeten dankzij een comfortabele sleehak. Geloof ons, die naaldhakken wil je het liefst in mootjes kappen na drie uur 's morgens...

See by Chloé, van 245€ naar 147€

6/

Uterque

ZWAAR FEESTJE: echt van plan om zwaar door te zakken? Haal dan het grof geschut uit, voelt aan als pantoffeltjes...

Üterque, van 140€ naar 70€

7/

gouden sandaal

STRAND: kwestie van de eeuwige teenslippers met wat bling af te wisselen.

Kat Maconie, 105€

8/

laarsjeBELGISCH ZOMERWEER: De kans dat de zon het laat afweten, is in België jammer genoeg erg groot. Op minder warme dagen warm je je voeten op met een fijn enkellaarsje.

Asos, 20€