10 sexy regenlooks voor de zomer

Geüpdatet op 3 augustus 2017 door Elise
10 sexy regenlooks voor de zomer

It's raining trends. Vinyl jassen, trench coats, K-ways, deze zomer bestrijden we regenbuien zo sensueel mogelijk.

De vinyl trench

sexy looks zomer regen

Voeg een beetje Sixties sexiness toe aan je zomergarderobe en investeer in een zwarte vinyl trench. Het klassiek statement piece krijgt een stout kantje door zijn glimmende coating. Down dress met een jeans en sneakers.

1/

Flatforms

Omdat regenplassen een no go zone zijn voor stiletto's of plat schoeisel zijn flatforms een geschikt alternatief. Nooit meer natte voeten!

2/

Think transparant

sexy regenlooks

See-through rokken worden een hit komende winter. Spring alvast mee op de boot deze zomer en oefen alvast met enkele zomerrokken. Combineer met een jasje of K-Way.

3/

Next level dijlaarzen

Het silhouette: dijlaarzen plus parka is een killer. Dijlaarzen worden elk seizoen een stukje hoger, dit jaar zijn ze bijna equivalent aan een broek. Prikkelende tip: zorg voor een streepje bloot (drie centimeter) als je wandelt.

4/

De satijnen kimono

sexy regen looks

Na de bomber en de korte kimono, is het dit seizoen de beurt aan de lange satijnen peignoir. Speel met stoffen en draag hem op een coltrui.

5/

De trench jurk

Draag de trench als jurk zoals het lijkt alsof je er niets onder draagt. Misschien is dat wel het geval (vette knipoog).

6/

De message panty

sexy zomer looks

Voilà, zo krijgen je benen de aandacht die ze verdienen.

7/

De lederen boyfriend

Always a good idea... 

8/

De korset riem

De korset riem maakte furore deze zomer, maar we dragen hem ook gewoon door tijdens regenweer. Niet op een jurk, wel op een regenjas. Geef de voorkeur aan een lange regenjas, voor een "new look" silhouette, very fifties.

9/

Netkousen

Tricky om te combineren, maar indien geslaagd: very hot. Onder een trench of lederen vest, daar krijg niet alleen jìj het warm van...

Meer inspo?