Hottie alert: wij mochten op de koffie bij Chris Hemsworth

Geüpdatet op 3 augustus 2017 door Claire
Hottie alert: wij mochten op de koffie bij Chris Hemsworth

Al sinds Chris Hemsworth tienerhartjes sneller deed slaan als Kim Hyde in Home and Away droomden we ervan te mogen verdrinken in zijn diepblauwe ogen. Dus toen Hugo Boss belde met de vraag of we hem wilden interviewen, moesten we niet lang nadenken. 

 

Als Kim Hyde in Home and Away en als de blonde hamerslingerende Thor

De reden van die uitnodiging? Hemsworth wordt vanaf september het nieuwe gezicht van de 'Man of Today' reclamecampagne van het Boss Bottled-parfum. Hij vervangt Gerard Butler, de Schotse acteur die in 2014 de eerste Boss Man of Today werd, en die we toen trouwens ook mochten interviewen: hij bleek charmant en even sexy als op het scherm, maar zat er toen bij met kleine oogjes en een grote kop koffie, na een nachtje doorzakken in het Londense Chiltern Firehouse.

 

 

Hemsworth daagde fris en monter op voor ons gesprek, dat je binnenkort kan lezen in het septembernummer van ELLE. Maar we kunnen alvast verklappen dat hij meteen ja zei op het voorstel van Boss om het gezicht te worden van de campagne omdat "mijn vrouw (de Spaanse Elsa Pataky) al fan was van de geur, en ik op deze manier veel bonuspunten scoor!" en dat hij van haar geleerd heeft om zijn huid te hydrateren omdat "zij er alleen maar mooier en jonger op wordt". Knap én een trouwe family man? Wij zijn fan!