Waarom wij grote fan zijn van WECANDANCE

Geüpdatet op 1 maart 2018 door ELLE Partner
Waarom wij grote fan zijn van WECANDANCE

Noteer alvast 12 en 13 augustus in de agenda, want dan vindt in Zeebrugge WECANDANCE plaats, het hipste festival van de zomer. Je gaat ernaartoe voor de electro muziek, maar niet alleen daarvoor...

WCD17

Je gaat er ook naartoe om lekker te eten en te drinken...

WECANDANCE is geen traditioneel festival en maakt daar ook voor haar vijfde editie geen uitzondering op: hier geen durum en hamburger, maar lekkere en gezonde kost. De coolste restaurants van het land bieden er in hippe eettentjes hun signature dishes aan. En als klap op de vuurpijl sluit het beroemde restaurant The Jane uit Antwerpen elk jaar het festival af om je smaakpapillen te verwennen met een gastronomisch menu (wel vanaf €205 per persoon!).

Sergio Herman, de chef van "The Jane" en Syrco Bakker staan samen in keuken tijdens hét festival van de zomer.

Je ziet er veel stijlvolle looks...

De dresscode op WECANDANCE is dit jaar Desert Dreams. Daarom gaan we voor doorschijnende stoffen en een streepje bloot. Gebrek aan inspiratie? Koop een stuk uit hun limited collection festivalcollectie (speciaal voor de gelegenheid gecreëerd door verschillende Belgische merken en ontwerpers).

WECANDANCE17

Je gaat er ook naartoe om kunstenaars te ontmoeten...

Vorig jaar heeft WECANDANCE een vierde pijl op zijn boog gestoken: de kunst. Het festival nodigt verschillende kunstenaars uit om een originele installatie te creëren. De kans bij uitstek om te poseren voor een kunstwerk tegen de achtergrond van electro muziek!

En last but not least, je gaat er ook naartoe voor de muziek...duh

Op de agenda: vijf podia met telkens een ander genre en de crème de la crème van de underground muziek. Voor de nieuwkomers (hallo!) is er ook meer toegankelijke muziek. Bekijk hier de line-up.

WECANDANCE17

Zin om deel te nemen aan de vijfde editie van ons nationale Coachella-festival? Deze kant op.

Meer info op www.wecandance.be

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met WECANDANCE.