Sexy time: 15 verrassende bedspelletjes om uit te testen

Geüpdatet op 17 oktober 2019 door ELLE België
Sexy time: 15 verrassende bedspelletjes om uit te testen

Mag er voor jou eens goed gelachen worden tussen de lakens? Dan zijn deze tips uit Ilse Nackaerts nieuwe boek Spannende Seks iets voor jou!

 De Vlaamse auteur verkent in haar boek meer dan 700 uitdagingen en linkt die aan elke letter van het alfabet. Goed voor heel wat inspiratie en verrassende bedavonturen die je vast nog niet kende, maar ook een paar absurde acties die je volgens Nackaerts hemels genot, maar ook een fikse lachbui opleveren. De uitdagingen zijn nu eens vanuit mannelijk, dan weer vanuit vrouwelijk oogpunt opgesteld. Kunnen jullie ze aan? Ontdek het hier:

Meer seksweetjes? Hierover fantaseert 50% van de vrouwen in volle actie! Bereken hier trouwens wat jouw echte seksuele leeftijd is...

1/

seks, spannend, sexy, tips, spelletjes, liefde, relatie

Balcuzzi

Laat je teelballen in een bakje met warm water zakken, terwijl zij het bakje vasthoudt en bubbels blaast met een rietje. Dit is een mini-jacuzzi, speciaal voor vermoeide en gestreste teelballen. Je krijgt hetzelfde effect als ze haar mond vult met water en gorgelt. Jij laat vervolgens een voor een je teelballen in haar mond zakken.

Amfibie

Maak je tong droog met een handdoek of zakdoek en verras je partner met een bijzondere kus. Jullie kunnen ook allebei jullie tong droog maken voor een heel apart gevoel.

Elektrische schok

Wrijf allebei heel hard met je sokken of kousen over het tapijt, en breng dan langzaam je lippen naar elkaar toe. Als jullie hard genoeg over het tapijt gewreven hebben, zullen jullie een kleine elektrische schok voelen als jullie lippen elkaar bijna raken.

2/

seks, spannend, sexy, tips, spelletjes, liefde, relatie

Huishoudfolie

Blinddoek je partner, neem een stuk huishoudfolie en houd de folie tussen jullie monden terwijl jullie kussen. Het is een heel apart gevoel om de tong van je partner te voelen maar niet te proeven. Huishoudfolie is ook handig voor orale en anale variaties. De folie zorgt ervoor dat je niet in contact komt met het lichaamsvocht van je partner, zodat je zeker bent van safe sex.

Donkere lippenstift

Net voor je op hem gaat zitten, breng je op je geslachtsdelen wat donkere lippenstift aan. Zo kan hij achteraf zien waar jij allemaal geweest bent.

Drinkrietje

Zorg ervoor dat je aan een klein rietje komt dat bij drinkkartons is meeverpakt, en bewaar het goed. Haal het tevoorschijn als je met haar vrijt. Blaas door het rietje op haar clitoris, en wissel af met mondwerk. Heel veel vrouwen vinden dat geweldig...

3/

seks, spannend, sexy, tips, spelletjes, liefde, relatie

Champagnekurk

Monteer een champagnekurk als opzetstuk op je elektrische tandenborstel. Zet je tandenborstel aan, et voilà: je hebt een perfecte vibrator. De champagnekurk is lekker groot en zacht en voelt aan als een stijve eikel die je clitoris masseert.

Bubbelwater

Neem een stevige slok spuitwater, maar slik niet door. Houd het water in je mond, terwijl je langzaam langs zijn lichaam naar beneden glijdt. Trakteer zijn eikel op wat bubbels en houd je lippen strak op elkaar, zodat het sprankelende water zijn werk kan doen. De zenuwuiteinden in de eikel zullen aangenaam verrast reageren op de bubbels. De meeste mannen vinden dit een heel plezierige gewaarwording.

Ananas

Je partners naakte lichaam is het bord waarvan jij eet: gebruik de borst voor het voorgerecht en de buik voor het hoofdgerecht. Het dessert wordt nog wat lager opgediend. Stel een mooi (verrassings)menu samen. Wat dacht je van: slagroom, honing of een schijfje ananas.

4/

seks, spannend, sexy, tips, spelletjes, liefde, relatie

Antiroosshampoo

Sommige koppels gebruiken antiroosshampoo als glijmiddel. Er zit een beetje menthol in en dat geeft een prettig gevoel als je erover wrijft. Zorg wel dat je alle shampoo later grondig wegspoelt. Vooral iets om onder de douche te proberen.

Australisch mond- en tongwerk

Lik aan de achterkant van de hals van je geliefde, zak dan langzaam naar beneden. Vervolgens ga je met je tong traag terug naar boven en lik je nu ook de zijkant van de hals en het gezicht van je partner. Als je met je tong de mond bereikt, volgt een sensuele zoen. Dan ga je terug en zak je opnieuw naar beneden, maar deze keer een beetje lager dan waar je de vorige keer weer terug naar boven ging. Zo duurt het ongeveer een kwartier voor je de zone van de geslachtsdelen (down-under!) hebt bereikt. Dit wordt het ‘Australische voorspel’ genoemd.

Kietelen

Kietelen wordt vaak gebruikt als een lichte vorm van foltering wanneer een van beide partners zich niet kan bewegen, bijvoorbeeld tijdens een bondage met touwen of huishoudfolie. Het kietelen heeft nog meer effect als het ‘slachtoffer’ geblinddoekt is. Ook nylon panty’s, bodylotion, talkpoeder, haarborstels, tandenborstels, flosdraad, tandenstokers, kammen, vibrators, haardrogers en veren worden gebruikt om het e ect van het kietelen te vergroten.

5/

seks, spannend, sexy, tips, spelletjes, liefde, relatie

Balletje-balletje

Een seksspeeltje dat vaak wordt gebruikt, is een ‘ball-stretcher’. Dat is een metalen ring die, net onder de basis van de penis, om het scrotum wordt aangebracht, waardoor de bloedtoevoer naar de teelballen gedeeltelijk wordt afgesneden. Nogal wat mannen zijn hier dol op omdat ze hun orgasme op die manier intenser ervaren. De meeste ball-stretchers bestaan uit twee halve cirkels die door middel van een bout om het scrotum worden vastgemaakt. Maar pas op: een ball-stretcher is een speeltje waar je als man aan moet wennen. De eerste keer zul je de druk niet langer dan vijftien minuten kunnen verdragen

Basketbal

Wist je dat je heel leuke standjes kunt uitvoeren met een strandbal of basketbal? Ga op je buik op de bal liggen, spreid je benen, en laat je armen voor je of naast je lichaam hangen. Balanceer als het ware op de bal. Je partner knielt achter je neer en gaat languit op jou liggen. Zo penetreert hij je langs achteren. Omdat je heupen door de bal omhoog worden getild, raakt zijn penis je g-plek met extra druk. Dit standje kun je thuis, maar ook in de tuin of op het strand, uitproberen.

Peper

Strooi stiekem wat peper op je tong en verras je partner met een vurige kus.

Koop hier het boek 'Spannende seks' van Ilse Nackaerts