Getest: Amélie Lens’ Ravercollectie voor CKS

Gepubliceerd op 7 juni 2017 door Elise
Getest: Amélie Lens’ Ravercollectie voor CKS

Amélie Lens heeft haar naam niet gestolen. Wanneer het Belgische topmodel niet voor de lens staat, kan je haar spotten achter de draaitafels. Onder andere afgelopen weekend op het electro festival Extrema Outdoor, waar ze haar Raver-collectie voorstelde. Want hoe beter het festivalseizoen inzetten dan met een party proof kledinglijn? 

#RaverOnTour

Dankzij haar modellencarrière (wiens houdbaarheidsdatum langer is dan tien jaar) is het niet te verbazen dat Amélie genoeg inspiratie en know-how heeft vergaard om haar eigen stijl te creëren. Sterke, minimalistische basics: daar draait het om voor haar. Ook Belgische label CKS kan zich daarin vinden. Na een eerste succesvolle samenwerking vorig jaar, bundelen ze nu opnieuw krachten voor een festivalcollectie: "Raver".

Raver? Als DJ bestaat er uiteraard geen groter plezier dan je publiek te zien raven op je muziek... Amelie's collectie bestaat uit vier stuks: een sweater in grijs of zwart en een t-shirt in zwart of wit. Op elk model staat 'Raver' geborduurd in het rood: