Deel jouw ultieme recyclingtip en win een MUD jeans

Gepubliceerd op 17 mei 2017 door Claire
Deel jouw ultieme recyclingtip en win een MUD jeans

Het Nederlandse denimmerk MUD staat voor duurzame mode en een no waste aanpak, en recycleert haar oude broeken tot nieuwe jeans. Ter ere van World Recycling Day geeft MUD jeans vijf denimbroeken weg in ruil voor de leukste en meest originele recyclingtips.

Dat de denimindustrie erg vervuilend is voor het milieu, is al lang geweten. Daarom produceert MUD haar jeans op een zo duurzaam mogelijke manier en recycleert ze oude jeansbroeken tot nieuwe denimstuks. Om iedereen aan te moedigen om zoveel mogelijk spullen te repareren en te recycleren - en om world recycling day extra in de kijker te plaatsen - lanceert het merk nu een campagne waarbij de vijf leukste recyclingideeën beloond worden met een jeans die zelf voor 40% bestaat uit gerecycleerd materiaal.

©MUD jeans
©MUD jeans

Hoe maak je kans op een van die vijf duurzame jeansbroeken? Maak een foto of een filmpje van jouw leukste recyclingproject op instagram, tag het merk en wie weet ben jij wel bij de winnaars. De actie loopt nog tot vrijdag, dus snel zijn is de boodschap. Hier vind je alle info. Veel succes!