Lore Van Keer ontwerpt het ultieme juweel voor moederdag

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Lore Van Keer ontwerpt het ultieme juweel voor moederdag

Lore Van Keer goot de onbreekbare band tussen haar en haar zoon in een juweel. Na heel wat positieve reacties besliste ze de collectie verder uit te werken en was 'Ode' een feit. 

Om de band tussen haar en haar zoontje tastbaar te maken ontwierp Lore Van Keer een ring waarin zijn naam verwerkt zat. Het juweel draagt dezelfde symboliek als die van een trouwring en werd een symbool van intense liefde. Een verfrissende kijk op het 'moeder-kind' juweel dat doorgaans enkel rond de hals gedragen wordt.

Ode aan mama's

Dat vond ook Lores omgeving want de ontwerpster en haar ring mochten heel wat complimenten in ontvangst nemen. Die positieve feedback zette de ontwerpster ertoe aan de collectie verder uit te werken. Niet veel later was 'Ode', een ode aan de moeders die het in dezez haastige tijd op hun eigen manier blijven doen, een feit.

Bredere manier

Hoewel de moeder-kindrelatie het uitgangspunt van deze collectie was, benadrukt Lore dat 'Ode' niet enkel die onvoorwaardelijke liefde hoeft te weerspiegelen. Zo kan je evengoed de naam van je partner, overleden grootmoeder of beste vriend aan je vinger dragen. De collectie kan op een brede manier geïnterpreteerd worden.

Praktische info:

De collectie is vanaf nu beschikbaar.
Lore Van Keer flagship store
Hoogstraat 9, Wolvertem.

Prijs (zilver/verguld): vanaf € 215
Prijs (18k goud): vanaf € 875