Eindelijk onthuld: hier is de volledige Toms x & Other Stories collectie

Gepubliceerd op 4 april 2017 door Isabelle
Eindelijk onthuld: hier is de volledige Toms x & Other Stories collectie

We hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan eindelijk: de allereerste kledinglijn van het duurzame schoenenlabel Toms, uitgebracht in samenwerking met & Other Stories. 

Wat? Toms is bekend om haar befaamde One For One principe, waarbij het label voor elk aangekocht paar schoenen, één paar doneert aan een kind in nood. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk enkel in het vaarwater van liefdadigheid en NGO's opereerde, is het tegenwoordig ook steeds vaker terug te vinden in concept stores over de hele wereld -met reden: de schoenen zijn naast duurzaam ook gewoon érg leuk. & Other Stories staat dan weer bekend om haar goed doordachte keuze van guest designers en daar vormt ook deze collab geen uitzondering op. Nieuw: het feit dat Toms zich bij deze ook aan kledij waagt: tunieken, kimono's, losse jasjes en wijde broeken voor deze lijn in Venice Beach thema.

Uiteraard wordt ook hier het duurzame principe in ere gehouden: een deel van de opbrengst gaat naar het Amerikaanse Magic Bus en haar Women's Scholar Fund, een initiatief dat jonge meisjes in India op Engelse taallessen trakteert.

De collectie maakt ons alvast héél hebberig, ontdek onze favorieten hier:

Hebben? Vanaf 11 april 2017 verkrijgbaar in de & Other Stories winkels van Brussel en Antwerpen en online, zowel via TOMS als & Other Stories.